Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Slávny pár prekvapil: Mila Kunis a Ashton Kutcher ukázali po dlhom čase svoje deti… Wau, tie ale vyrástli!

Ashton Kutcher a Mila Kunis Zobraziť galériu (2)
Ashton Kutcher a Mila Kunis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj napriek tomu, že Mila Kunis (40) a Ashton Kutcher (46) patria medzi najslávnejšie páry sveta, tak svoje súkromie si pomerne strážia. Platí to hlavne o ich dvoch deťoch - dcére Wyatt (9) a synovi Dimitrim (7), ktorých však na prekvapenie mnohých zobrali do spoločnosti, čo robia len veľmi výnimočne.

Slávna dvojica patrí očividne medzi veľkých fanúšikov ženského basketbalu. Pred pár dňami sa totiž objavili na zápase v Los Angeles, kam pricestovala Indiana Fever. Dres tohto tímu oblieka aj jedna z najpopulárnejších tvárí súčasného basketbalu Caitlin Clark.

Caitlin Clark pozdravila Kutchera už počas zápasu.
Zobraziť galériu (2)
Caitlin Clark pozdravila Kutchera už počas zápasu.  (Zdroj: SITA)

Práve s ňou sa po zápase spomínaný pár pustil do družnej debaty, ktorej súčasťou boli aj ich dve deti - dcéra Wyatt a syn Dimitri. Tie okamžite využili príležitosť a s hviezdnou basketbalistkou sa odfotili. 

Pre mnohých fanúšikov však bolo veľkým prekvapením, že Kunis a Kutcher zobrali deti na podobnú akciu. Svoje ratolesti sa totiž snažili držať mimo očí verejnosti a preto boli viacerí zaskočení, ako malí súrodenci vyrástli. 

Viac o téme: Ashton KutcherMila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu