Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Svetoznámy sexsymbol potvrdil nový vzťah: Zbalil krásnu herečku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je opäť zamilovaný. Jason Momoa (44) po rozvode so svojou dlhoročnou partnerkou Lisou Bonet (56) potvrdil nový vzťah. Jeho novou láskou je portorická herečka Adria Arjona (32) a idol mnohých žien už stihol ich vzťah potvrdiť aj na svojich sociálnych sieťach.

Začiatkom roka 2022 prekvapili Jason Momoa a jeho manželka Lisa Bonet správou, že ich vzťah sa rozpadol. Dvojica bola spolu od roku 2005 a počas tohto obdobia sa im narodili dve deti - dcéra Lola (16) a syn Nakoa-Wolf (15).

Jason Momoa, Lisa Bonet
Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa, Lisa Bonet  (Zdroj: SITA)

Aj keď sa so známym sexsymbolom spájalo od konca jeho vzťahu viacero žien, tak nič oficiálne nepotvrdil. To však zmenil počas včerajšieho dňa, kedy na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámil nový vzťah.

Momoa totiž vo svojom príspevku zdieľal viacero záberov, na ktorých sa objavila aj portorická herečka Adria Arjona. Na jednom z nich boli spolu v nežnom objatí a k záberom napísal aj to, že je rád, že si mohol užiť cestu do Japonska s jeho láskou.

V komentároch mu jeho fanúšikovia okamžite začali gratulovať k novému vzťahu a niektorí vtipne poznamenali, že týmto oznámením zlomil milóny ženských sŕdc po celom svete. Spoločnú fotku napokon zverejnila aj Arjona, ktorá tak potvrdila, že ona a Momoa tvoria pár. 

Svetoznámy sexsymbol potvrdil nový
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.A.)

Viac o téme: Jason MomoaAdria Arjona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu