Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Angelina Jolie je opäť „v tom“: Siedme dieťa vraj čaká už tri mesiace!

Angelina Jolie je podľa magazínu Star opäť tehotná. Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie je podľa magazínu Star opäť tehotná. (Zdroj: Star)

LOS ANGELES – Obrovský dôvod na radosť! Takáto atmosféra údajne zavládla v rodine Angeliny Jolie (37) a jej dlhoročného partnera Brada Pitta (49), ktorí spolu vychovávajú šesť ratolestí. Už o pol roka by k nim však mal pribudnúť siedmy potomok. Hollywoodska kráska je vraj tri mesiace tehotná a dokonca pozná pohlavie dieťatka.

Prírastok číslo sedem je na ceste! S takouto informáciou na titulnej strane vyrukoval americký plátok Star, podľa ktorého Angelina Jolie nosí pod srdcom ďalšie dieťa. Ak by sa tieto informácie zakladali na pravde, išlo by o jej štvrtú biologickú ratolesť. Podľa zdrojov z herečkinho okolia všetko nasvedčuje tomu, že známa brunetka bude rodiť už o šesť mesiacov.

Spomínaný magazín na obálke tvrdí, že známa brunetka má z obdobia tehotenstva za sebou prvý trimester. O radostnú novinku sa však spolu s Bradom podelila len s najbližšími príbuznými a priateľmi. Takmer päťdesiatročný Casanova údajne potvrdil, že čakajú chlapčeka a ich spoločná dcéra Shiloh mu už dokonca vybrala meno. Rozrastajúca sa rodina by sa navyše mohla stať dôvodom, pre ktorý by si ostro sledovaný pár zbalil kufre a nadobro odišiel z Hollywoodu.

V nedávnom rozhovore pre portál Total Film viacnásobná matka a charitatívna aktivistka prezradila, v akom duchu prebieha výchova jej početného potomstva. Práve vďaka svojim deťom sa podľa vlastných slov drží pri zemi a netrpí nijakými maniermi. „Mať kopec detí je skvelé v tom, čo vám pripomínajú – že vy ste tá osoba, ktorá ich vezme na záchod a dá ich kakať. Máme úplne normálny domov. Sme priateľmi a veľa sa s deťmi smejeme,“ pochvaľovala si rodinnú idylku. Ako sa teda zdá, harmónii vo vzťahu dvojice prezývanej Brangelina momentálne nič nestojí v ceste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu