Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Jessica Simpson už tehotenstvo nezaprie: Prezradilo ju veľké bruško!

Jessica Simpson tehotenstvo viac zapierať nemusí. Bruško za ňu hovorí samé. Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson tehotenstvo viac zapierať nemusí. Bruško za ňu hovorí samé.

NEW YORK – Svoj dôvod na obrovskú radosť viac neutají! Aj keď Jessica Simpson (31) svoje prvé tehotenstvo zatiaľ oficiálne nepotvrdila, ani tak robiť už vlastne nemusí. To, že pod srdcom nosí vytúženého potomka, jej telo prezrádza samé. Rastúce bruško sa na nej viac nedá prehliadnuť!

Konečne je to vonku! Aj keď špekulácie okolo speváčkinho tehotenstva sa kuloármi šíria už niekoľko týždňov, dôkaz na ich podloženie doteraz chýbal. To sa však zmenilo pred pár dňami, kedy si Jessica vyrazila na nákupy do rušnej newyorskej štvrti Manhattan. Voľné maskujúce oblečenie tentoraz nechala v šatníku. Namiesto neho zvolila priliehavý outfit a krivky budúcej mamičky vystavila v plnej kráse.

Jessica Simpson tehotenstvo viac
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: isifa)

Legínsy, predĺžený top, kožená bundička so zvieracím vzorom a čižmy s platformami – tak vyzerá imidž štýlovej tehuľky podľa Jessicy. Tá síce k superštíhlym celebritám nikdy nepatrila, jej výrazné ženské tvary však rozhodne nie sú výsledkom nalepených kilogramov navyše. Dôvod, pre ktorý blondínka s oficiálnym vyhlásením ale vyčkáva, je naozaj na zamyslenie. Podľa viacerých zdrojov drží v hrsti renomovaný magazín, od ktorého za svoje slová požaduje sumu pol milióna dolárov!

Ktovie, čo všetko má jej spoveď pre stránky spomínaného časopisu vlastne zahŕňať. Veď vďaka speváčkiným priateľom verejnosť pozná dokonca aj pohlavie jej ešte nenarodeného bábätka. „Okoliu hovorí, že je to ako dvojnásobná výhra v lotérii. Jessica nenávidí prekvapenia, preto chcela pohlavie vedieť vopred,“ prezradil jej blízky známy. Jessica čaká dievčatko, no kedy ho privedie na svet, zatiaľ presne nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu