Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Šokujúce správy o tehotenstve Beyoncé: Nosí falošné bruško?!

Z Beyoncé je hrdá budúca mamička. Čelí však podozreniam, že jej bruško je falošné. Zobraziť galériu (10)
Z Beyoncé je hrdá budúca mamička. Čelí však podozreniam, že jej bruško je falošné. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Narafičila to! Takéto fámy sa už niekoľko dní objavujú v kuloároch na margo tehotenstva popovej divy Beyoncé (30). Tá sa na príchod prvého potomka teší už 5 mesiacov, no podľa niektorých zdrojov môže ísť o veľký podvod. Speváčka vraj pod šatami nenosí bruško, ale vankúš!

Jej ženské tvary sú falošné! Obvinenia z toho, že symbol materstva v prípade Beyoncé nemá s realitou takmer nič spoločné, zosilneli tento týždeň. Čokoládová kráska sa totiž objavila ako špeciálny hosť v austrálskej talkšou moderátora Mollyho Meldruma. A hoci pred kamery vchádzala s dokonale zaobleným bruškom, vzápätí svoje tehotenstvo vystavila pochybnostiam.

Kameňom úrazu sa stal okamih, keď sa Beyoncé usádzala do kresla pripraveného v štúdiu. Pri tom, ako sa zohla, sa jej totiž zvláštnym spôsobom nariasili krátke puzdrové šaty. A to okamžite odštartovalo špekulácie, že speváčke sa pod nimi pokrčili vypchávky v tvare tehotenského vankúša. Dôvodov, prečo by hudobná hviezda mohla tehotenské bruško sfalšovať, je totiž vraj viacero. Jednak by to bol perfektný marketingový ťah pri predaji jej čerstvého albumu s názvom 4. Novina o počatí dieťaťa navyše okamžite zmietla zo stola všetky fámy o záletníctve jej manžela menom Jay-Z.

Odpoveď na všetky podozrenia však na seba nenechala dlho čakať. Už počas rozhovoru na televíznych obrazovkách Beyoncé prezradila, že prvý potomok, ktorý by sa mal na svet vypýtať vo februári, je pre ňu hotovým požehnaním. Prostredníctvom svojho hovorcu médiám tiež odkázala, že reči o falošnom brušku sú „hlúpe, smiešne a nepravdivé.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu