Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Mediálna VOJNA Nvotovej a Rózsu: Pustili sa do seba kvôli NOVEJ HYMNE... Uff, poriadne ostré slová!

Vo videu obhajuje, prečo sa rozhodol ponuku od ministerky prijať a že plánuje priniesť kvalitné umelecké spracovanie hymny.

„Ja hrám na veľké kolesá. Mňa nezaujíma politika a kde sedí aké meno. Keď moja hymna bude dobrá a bude prijatá, tak tu bude dlhšie ako akákoľvek vládna garnitúra. A možno moje deti, keď budú dospelé, ju budú ešte počuť. Mňa nezaujíma politika a nedám sa vtiahnuť do tejto povrchnej hry. Ale nebudem sa ja limitovať v mojej umeleckej tvorbe tým, že či je to vhodné, alebo nevhodné kvôli tomu, že ty si myslíš, že niekto niekoho gniavi opätkami, o kom si ty myslíš, že má nejakú umeleckú hodnotu,“ povedal.

Neodpustil si tiež štipľavú poznámku, že niektorí (a zrejme tým myslel práve Dorotu, ktorá je dcérou Jara Filipa), sa priživujú na známom mene. Ďalej tiež vo videu odsúdil vakcináciu proti Covidu19. „Antivax? Áno, ťažký. Museli by mi dať pištoľ k hlave, aby som bol ochotný si dať mRNA vakcínu do tela, a to som prešiel heroínom,“ poznamenal Rózsa. Celé vyjadrenie si môžete vypočuť nižšie!

Viac o téme: Oskar RózsaDorota NvotováHymna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu