Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

Kristína Svarinská ruka v ruke s frajerom ŽIARILA: Nebola sama, kto vyvetral partnera!

Kristína Svarinská s priateľom Miroslavom Baloghom Zobraziť galériu (11)
Kristína Svarinská s priateľom Miroslavom Baloghom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Víkend plný Fashion LIVE! Talentovaní dizajnéri predviedli to najlepšie zo svojej tvorby. A mnohé známe tváre boli pri tom!

V priestoroch Slovenskej národnej galérie je víkend plný módnych zážitkov a krásnych outfitov. Svoje kúsky predvádzajú talentovaní módni tvorcovia a túto udalosť si nenechali usjť ani mnohé známe tváre. Na Fashion LIVE! sa vymódili aj oni sami a mnohí prišli v spoločnosti svojich priateľov či priateliek.

Sama neprišla ani Kristína Svarinská, ktorá svoju novú lásku dlhšie tajila. Romantický záber z večere, kde ju jej priateľ drží za ruku, ukázala na sociálnej sieti a jeho tetovania odhalili, že ide naozaj o tanečníka Miroslava Balogha, prezývaného Spunkey. Ten tancoval aj s The Pastels a momentálne pôsobí v tanečnej skupine Miňa Kereša. Posledný verejne známy vzťah Kristíny bol s Petrom Altofom alias Expl0itedom, s ktorým sa spoznali počas Let's Dance v roku 2022. Príbeh lásky s o 7 rokov mladším youtuberom však skončil ešte v ten istý rok na jeseň. O to viac má Kristína dôvod na radosť a jej šťastie aj vidieť. Herečka doslova žiari a úsmevy rozdáva na všetky strany. 

Kristína Svarinská s priateľom Miroslavom Baloghom
Zobraziť galériu (11)
Kristína Svarinská s priateľom Miroslavom Baloghom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na módnu prehliadku však netypicky prišiel aj Sväťo Malachovský, ktorý je šťastný vo vzťahu s dcérou Gizky Oňovej, Scarlett. Za svojou láskou pravidelne cestuje do Anglicka, tentokrát však prišla do Bratislavy ona, aby sa nadýchla módy známych slovenských módnych tvorcov. Svoje dizajnérske kúsky v sobotu večer predviedli talentovaní návrhári ako Veronika Kostková, Petra Kovacs, Jakub Matiašovič a Pavol Dendis.

Sväťo Malachovský a s priateľkou Scarlett
Zobraziť galériu (11)
Sväťo Malachovský a s priateľkou Scarlett  (Zdroj: Ján Zemiar)

A v neposlednom rade sa na módnej šou objavil aj Krištof Králik, ktorý sa do centra pozornosti dostal ako študent Charlie v seriáli Pán profesor či ako moderátor Ruže pre nevestu. Mediálny rozruch spôsobil aj rozvodom s už exmanželkou, českou modelkou Petrou Mácovou. Manželstvo im nevydržalo ani dva roky. Dnes randí s ďalšou českou kráskou, moderátorkou Veronikou. Viac fotiek nájdete vo FOTOGAlÉRII.

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu