Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Kobielsky prezradil historku o Vášáryovej: Herečka v úzkych, musela to VYSVETLIŤ!

Milka Vášáryová v relácii Sieň slávy
Milka Vášáryová v relácii Sieň slávy (Zdroj: Ľubomír Pidaný, STVR)

BRATISLAVA - Milka Vášáryová si to zaslúži! Legendárna herečka sa v relácii Sieň slávy objaví ako celkom prvý hosť. A núdza nebude ani o úsmevné historky.

Prvú časť cyklu Sieň slávy strávime v spoločnosti členky činohry Slovenského národného divadla, nositeľky mnohých významných ocenení za hereckú tvorbu - pani Emílie Vášáryovej. Múza divadelných a filmových režisérov, ktorá už ako 21-ročná zažiarila v Cannes. Vzdelanie, nadhľad, altruizmus a noblesa neodmysliteľne patria k dáme, ktorá má okrem umenia a literatúry slabosť pre šport, kvety, Riša Müllera, Pink Floyd a Erica Claptona!


Vladimír Kobielsky však prezradil aj čosi iné. V spomienkach sa vracia k divadelnému predstaveniu Tančiareň, ktoré s pani Vášáryovou roky hrával a pripomenie konkrétne udalosti spojené s tým, keď predstavenie nehrali kvôli jeho úrazu. „Ahoj, môj drahý, povedz mi, čo sa deje, prečo nehráme predstavenie“, začína svoje rozprávanie Kobielsky a keď jej povedal, že má prasknutý krížový väz, hneď ho začala vystríhať. „Na to si daj pozor, to tí doktori vedia dodrbať na celý život. Ja viem, o čom hovorím, ja som s jedným žila,“ pokračuje v popisovaní situácie Kobielsky. Postupne sa ukáže, že pani Vášáryová je veľmi prísna na výber lekárov. Ale to, aké má kritérium, by človek neveril!

Ďalšími hosťami slávnostného večera budú režisér Martin Šulík a herci Alexander Bárta, Sarah Arató a Jakub Jablonský, takže si vo štvrtok o 20.30 nezabudnite vyladiť televízory na Jednotku a sledujte reláciu Sieň slávy.

Kobielsky prezradil historku o Vášáryovej: Herečka v úzkych, musela to VYSVETLIŤ! (Zdroj: STVR)

 

Viac o téme: Sieň slávySTVRMilka Vášáryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu