Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Dohady sa potvrdili! Svarinskej EX má NOVÚ frajerku... Je to známa kráska

Peter Altof a Kristína Svarinská Zobraziť galériu (3)
Peter Altof a Kristína Svarinská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už minulý rok bolo okolo Petra Altofa rušno. Na verejnosť sa dostávali informácie, že po vzťahu s Kristínou Svarinskou má novú lásku. No a teraz sa dohady potvrdili. Toto je ona!

V roku 2022 vyšlo najavo, že si Kristína Svarinská našla frajera. Zaľúbila sa do youtubera Petra Altofa alias Expl0iteda. „Kika, ja som sa dočítala o tebe, že odkedy si na sociálnych sieťach aktívna... Máš svojho obľúbeného youtubera,” začala okľukou Martina Zábranská v čase vysielania Let's Dance, no a herečke nezostávalo nič iné, než priznať farbu. 

„Áno, áno. Blíži sa Veľká noc a ja som si zaobstarala svojho zajačika,” vyhlásila vtedy so smiechom Svarinská. O pár mesiacov na to im vzťah krachol, a tak bolo prominentnej láske koniec. No a vyzerá to tak, že dnes sú už obaja znova šťastne zadaní. Kristína tvorí pár s tanečníkom Miroslavom Baloghom prezývaným Spunkey. A youtuber si svoje súkromie veľmi stráži, a tak doteraz nikto netušil, že aj on je zadaný.

Vznikali len akési dohady, a to ešte minulý rok, keď ho na koncerte The Weeknda v Prahe videli po boku známej krásky. Presnejšie išlo o influencerku Naty Kerny, ktorú sme v tom čase aj kontaktovali, ale vtedy na naše otázky nereagovala. No a prešiel rok a zaľúbenci konečne potvrdili svoj vzťah. Expl0ited si po Kristíne Svarinskej našiel ďalšiu kočku. Naty Kerny v minulosti tvorila pár s raperom Pil C.

Dohady sa potvrdili! Svarinskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NK)

Naty Kerny
Zobraziť galériu (3)
Naty Kerny  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: LáskaVzťahKristína SvarinskáExpl0itedPeter AltofNaty Kerny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu