Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

NOVÝ VZŤAH Kristíny Svarinskej: Zbalila vraj známeho tanečníka!

Kristína Svarinská na finále Let´s Dance
Kristína Svarinská na finále Let´s Dance (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kristína Svarinská (35) doposiaľ veľa šťastia v láske nemala. Hoci sa s jej menom spájalo viacero mužov, ani s jedným jej vzťah dlho nevydržal. Posledným známym bol youtuber Peter Altof (27) alias Expl0ited. No aktuálne je vraj herečka opäť zamilovaná... Jej novým priateľom má byť známy tanečník!

Kristína Svarinská a Expl0ited sa zoznámili v roku 2022 vďaka markizáckej šou Let's Dance, kde herečka účinkovala. Dvojica vzťah potvrdila, no dlho im láska nevydržala. Už na jeseň 2022 sa ich cesty definitívne rozišli. Youtuber je zároveň posledným potvrdeným partnerom známej Slovenky. 

Galéria: Kristína Svarinská

No pluska.sk aktuálne prišla s informáciou, že brunetka je opäť zamilovaná. Do redakcie sa im ozval čitateľ, ktorý tvrdí, že tvorí pár so známym tanečníkom, čo im následne potvrdilo viacero zdrojov. „Viackrát sme ju videli so známym tanečníkom Miroslavom Baloghom prezývaným Spunkey, ktorý tancoval v The Pastels a momentálne pôsobí v tanečnej skupine Miňa Kereša. Mali sa k sebe a je jasné, že sú pár,“ informuje portál. 

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu