Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Exmarkizáčka na premiére filmu Joker: Vyrážala dych... Wau, to je telo!

Premiéra filmu Joker. Na snímke Lenka Debnárová Zobraziť galériu (2)
Premiéra filmu Joker. Na snímke Lenka Debnárová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských nákupných centier sa konala premiéra filmu Joker. Nenechalo si ju ujsť množstvo celebrít zo sveta šoubiznisu. Aha, kto každý sa prišiel kultúrne vyžiť!

Jedno z bratislavských kín sa opäť zaplnilo známymi menami zo sveta šoubiznisu. Prišli si totiž vychutnať film Joker: Folie à Deux. Americký thriller prilákal do spoločnosti napríklad rapera Majselfa s manželkou Júliou, režiséra Jakuba Kronera, speváčku Ronie či hovorkyňu Luciu Forman Habancovú s partnerom.

Galéria: Premiéra filmu Joker

Nechýbala ale ani dlhoročná tvár Markízy, a to Lenka Debnárová, ktorá všetkým prítomným vyrazila dych. Stavila totiž na odvážny outfit, ktorý podčiarkol jej dokonalú figúru. Lenka sa netají tým, že na nej neúprosne maká a je to aj vidieť. Vyšportované brucho ukázala v plnej paráde. Veď pozrite! Všetky fotografie z kinopremiéry nájdete v galérii vyššie.

Premiéra filmu Joker. Na snímke Lenka Debnárová
Zobraziť galériu (2)
Premiéra filmu Joker. Na snímke Lenka Debnárová  (Zdroj: Ján Zemiar)

A o čom film je?

Neúspešný komik Arthur Fleck sa počas uväznenia v Arkhamskej štátnej nemocnici stretáva s láskou svojho života, Harley Quinn. Po jeho prepustení sa obaja pustia do romantického nešťastia odsúdeného na zánik. (Continental Film)

Viac o téme: Lenka DebnárováPremiéra filmu Joker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu