Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Cynthia sa s ROZCHODOM stále nevyrovnala: Išla na Separov koncert... Uff, KAUZA opäť ožíva!

Cynthia sa s ROZCHODOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram CT)

„Prečo som došla na Štvrtky v meste? Pretože môžem. Nerobila som nič zlé, odrapovala som si celý jeho koncert, lebo poznám všetky jeho tracky. Mám rada jeho hudbu, budem mať stále rada jeho hudbu, podľa mňa. Takže sa nemusím vôbec nejako schovávať a myslím si, že sa častejšie niečo také stane. Nehovorím teraz, že nasilu, ale proste keď sa to stane, tak sa to stane. Nič hlbšie za tým nie je,“ uviedla Cynthia. 

„Nerozprávali sme sa, nebola som s ním nikde, nebola som uňho v backstagei, ani som sa tam nepokúšala vopchať, ani nič. Takže myslím, že bolo všetko v pohode, práve preto som bola medzi ľuďmi, aby si niekto nedomýšľal, ale bolo to tak, že - prečo by som nemohla prísť? Ďalšia vec je, že svoj názor alebo svoju skúsenosť s niekym alebo niečim mám takú, akú mám a povedala som ju verejne. Nehovorila som, o koho ide. Prečo to tí ľudia vedeli? Neviem... Vy sami podľa mňa úplne vidíte, ako to je. Ja nemusím fakt nič dokazovať. Ja som neurobila nič zlé,“ pokračovala blondínka. 

Cynthia sa s ROZCHODOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram CT)

A neskôr zverejnila ešte jedno vyjadrenie. „Wau, netušila som, že z môjho vyjadrenia vznikne ďalšie haló. Pozrite, situácia je taká. Išla som proste von s kamarátkami zabaviť sa a niečo vypiť, resetnúť hlavu, napísala som Sepimu správu, nech dôjde ku mne. Chcete ma súdiť? Okej, kľudne. Proste som sa prvýkrát po rozchode opila a chýbal mi. Myslím, že po 4 rokoch to je prirodzené a chce to čas si zvyknúť, že si zrazu sama. Možno to bola chyba, ale kto z vás to nezažil. Sami viete, ako to bolí aj bez toho, aby to riešila polka štátu. Nemali by sme sa ale ospravedlňovať za to, čo cítime, je fajn to dať von a nedržať v sebe negatívne emócie. Stalo sa a poďme už, prosím vás, ďalej,“ dodala. 

Viac o téme: Cynthia TóthováMichael Separ Kmeť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu