Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Fight Night Challenge hlási ďalšie meno: V ringu sa pobije aj KONTROVERZNÝ RAPER!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Organizácia Fight Night Challenge pre fanúšikov bojových športov a kvalitnej šou už siedmy event v poradí. Ten sa uskutoční v bratislavskej Gopass Aréne 26.10. a chýbať nebudú dychberúce zápasy Erika Tlkanca, ktorý si to rozdá s troma súpermi, pričom v každom kole nastúpi jeden z nich, prípade Matej Király okúsi tvrdosť dvoch borcov v podaní knokauterov Murcina a Mošpána v prvom kole.

K Fučovi, Sedrovi a Sulíkovi sa na kartu pridáva stále meno organizácie. Nie je ním nik iný ako kontroverzný raper Flexking, ktorý už v ringu FNC zvíťazil nad Čis T-ym, Strýcom Filipom, Barónom či Adamom Štrbom, pričom každý zo zápasov ukončil pred limitom.

Meno uznávaného rapera, ktorý má v organizácii na konte najviac zápasov a v ringu pôsobí ako amatérsky boxer sa dozvieme o pár hodín. Fight Night Challenge totiž pre fanúšikov pripravuje ďalšie FACE OFF Naživo, ktoré sa odohrá v nedeľu 29.9. v priestoroch nových Food Courtov v obchodnom centre Eurovea Bratislava od 18:00. Fanúšikovia sú srdečne vítaní, tí, ktorí nemôžu merať cestu do Bratislavy pozýva FNC k sledovaniu naživo na youtube.

Fight Night Challenge hlási
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Tešiť sa môžete štipľavú diskusiu, zábavné situácie a ďalšie novinky, ktoré budú súvisieť so siedmym eventom organizácie. Podľa dostupných informácií by k Flexovi a jeho zápasu mal pribudnúť atraktívny ženský duel, ktorého účastníčky odhalia promotéri v rámci spomínaného FACE OFF.
Na bratislavský event už FNC hlási obsadenie 50% kapacity Gopass Arény, ostatné lístky sú stále v predaji.


PPV si fanúšikovia budú môcť vychutnať cez platformu jojplay.sk, viac informácii sa dozviete na webe fightnightchallenge.sk.

Fight Night Challenge hlási
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Fight Night ChallengeFrayer Flexking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu