Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

PÁTRANIE malo šťastný koniec: Slovenského herca (38) NAŠLI... Šokujúci DETAIL!

Herec Ivan Kozák Zobraziť galériu (2)
Herec Ivan Kozák (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - V utorok sme na Topkách informovali, že rodina slovenského herca Ivana Kozáka (38) prosí verejnosť o pomoc. Umelec bol totiž od minulého týždňa nezvestný. Mobil mal vypnutý, nebol ani na sociálnych sieťach... Pátranie napokon malo šťastný koniec. Našli ho!

S prosbou o pomoc sa na verejnosť obrátila hercova sestra. „Môj brat je od minulého týždňa nezvestný. POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNOM 38 - ROČNOM IVANOVI! Hľadáme 38-ročného Ivana Kozáka zo Žiliny. Ivan odišiel 16.09.2024 v ranných hodinách do Bratislavy, kde odriekol hranie v muzikáli a následne mal odcestovať do Čiech - Prahy. Odvtedy o ňom nemáme žiadne informácie,“ informovala. 

Strach o brata mala o to väčší, že o ňom už týždeň nemala žiadne informácie, mobil mal vypnutý a nebol ani prihlásený na sociálnych sieťach. Informácia o nezvestnosti Ivana Kozáka okamžite obletela nielen slovenské médiá, ale aj sociálne siete... Zdieľali ju stovky ľudí. A malo to úspech. Polícia totiž včera informovala, že umelca našli. 

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po obvinenom Kozák Ivan, 38-ročný, trvale Žilina. Menovaný bol vypátraný,” informovala hovorkyňa žilinskej polície Daniela Kocková. Zaujímavosťou však je, že Kozáka v oznámení označuje ako "obvineného". Čo konkrétne má na rováši, nie je známe... Pozitívnou správou však je, že pátranie malo pozitívny výsledok! 

Herec Ivan Kozák
Zobraziť galériu (2)
Herec Ivan Kozák  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ivan Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu