Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Kapela Para vyráža na TOUR! Na pódiu aj s TÝMTO hosťom

Skupina Para Zobraziť galériu (6)
Skupina Para (Zdroj: Viktor Cicko)

BRATISLAVA - Skupina Para dodržala svoj sľub! Vyráža na turné s názvom Pre všetko okolo nás Tour!

Para vydala tento rok dlhoočakávaný album Pre všetko okolo nás, ktorý obsahuje desať piesní. Kapela ho následne pokrstila na troch veľkých bratislavských koncertoch, po ktorých sľúbila, že po lete novinku predstaví aj mimobratislavskému publiku. Svoj sľub dodržala.

Prvý koncert jesenného turné sa uskutoční 19. októbra v Trenčíne. Počas turné s názvom Pre všetko okolo nás Tour navštívi Para deväť slovenských a dve české mestá. Tí, ktorí mali možnosť zažiť dnes už legendárne koncerty s krstom albumu Pre všetko okolo nás, vedia, čo ich čaká: zmes hitov, energie, radosti, vzájomného priateľstva, lásky a veľa Pary. „Sme koncertná kapela, ktorá má už skoro tri dekády tých najlepších fanúšikov, akých si skupina môže len priať. Vďaka nim a vzájomnej energii je každý náš koncert akýmsi sviatkom. Zbožňujeme byť na pódiu i pod ním v dave priamo s našimi fans a spoločne spievať jednotlivé piesne. Veľmi sa na turné a všetky tieto okamihy tešíme,“ prezradil Lasky.

Skupina Para vyráža na jesenné turné Pre všetko okolo nás Tour
Zobraziť galériu (6)
Skupina Para vyráža na jesenné turné Pre všetko okolo nás Tour  (Zdroj: Viktor Cicko)

Para na turné nevycestuje sama. Bude ju sprevádzať skupina Bad Karma Boy, ktorá plánuje na koncertoch odohrať aj piesne zo svojho pripravovaného štvrtého albumu. „Členovia Bad Karma Boy sú naši dlhoroční priatelia, radi s nimi trávime čas na pódiu i mimo neho. Sú súčasťou našej Para rodiny. Medveď, okrem toho, že je náš bývalý člen, bol hosťom aj na všetkých troch bratislavských krstoch. Odohrali sme spoločne už množstvo koncertov a veľmi sa tešíme na tie, ktoré náš v októbri a novembri čakajú,“ zhodli sa členovia skupiny Para.

Fanúšikovia sa na každom koncerte turné môžu tešiť nielen na piesne z ostatného albumu, ale aj na výber toho najlepšieho z histórie skupiny. Vstupenky na jednotlivé koncerty Pre všetko okolo nás Tour, ktorých minutáž bude atakovať hranicu skoro dvoch hodín, sú dostupné na predpredaj.sk

Skupina Para vyráža na jesenné turné Pre všetko okolo nás Tour
Zobraziť galériu (6)
Skupina Para vyráža na jesenné turné Pre všetko okolo nás Tour  (Zdroj: Viktor Cicko)

Viac o téme: ParaKoncerty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu