Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Exfrajer Dubayovej Plevčík ako DVOJNÍK Duchoňa: Tancujem s tebou rád už preňho neplatí

Vladislav Plevčík vo filme Duchoň
Vladislav Plevčík vo filme Duchoň (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vladislav Plevčík sa zmení na Karola Duchoňa! Speváka, ktorý bol najväčším talentom svojej generácie. Príbeh muža, ktorý žil až príliš intenzívne.

Filmový príbeh Karola Duchoňa začína počas nakrúcania silvestrovského programu v televízii v roku 1984 a mužovi, ktorému ešte nedávno ležal pri nohách svet, prebehne počas jednej noci pred očami doslova celý život. Boli sme sa pozrieť na nakrúcanie tejto scény a Plevčík nás ohúril. Jeho prvá reakcia na ponuku bola zvláštna: „Ticho! Ticho a hluk myšlienok, potom som sa šiel prejsť a potom som sa trošku usmial, uvedomil si obrovskú zodpovednosť a išiel som do toho!“ Neváhal však, pretože ho oslovili ľudia, ktorí sú vo filmovom priestore špičkou.

Galéria: Vlado Plevčík vo filme Duchoň

Karola Ďuchoňa Plevčík rád počúval aj predtým, ale teraz ide o oveľa viac – navnímať jeho gestá, grify, pohyby na scéne, to si vyžadovalo stovky hodín. „Celé je to extrémne náročné, ale je to prekrásne, pretože je to príbeh jedného milujúceho človeka, zakrytý veľkým tajomstvom“. Vlado má veľmi rád pesničku S úsmevom či Tancujem s tebou rád… v súkromí však po tom, čo prišiel rozchod s už expriateľkou Petrou Dubayovou, mu asi do spevu a tanca veľmi nie je...

Exfrajer Dubayovej Plevčík ako DVOJNÍK Duchoňa: Vďaka TOMUTO mu je tak podobný! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: FilmDuchoňVladislav Plevčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu