Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Sulík s NOVOU láskou v spoločnosti: Zaľúbené pohľady a dotyky... Ako HRDLIČKY!

Tlačová konferencia Fight Night Challenge. Fiki Sulík Zobraziť galériu (3)
Tlačová konferencia Fight Night Challenge. Fiki Sulík (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu sa konala tlačová konferencia Fight Night Challenge 7, kde sa predstavili zápasníci, ktorých budete môcť v plnej paráde vidieť už v októbri. V ringu si to so súperom Lukášom Palkovičom rozdá aj Fiki Sulík. No a ten do spoločnosti zavítal po boku svojej novej frajerky. Aha, na ich nežné dotyky!

Fikimu Sulíkovi sa zmenil život od základov. Začal na sebe poctivo makať, zdravo sa stravovať a neskôr si našiel aj vytúženú lásku. O zápasníkovi Fight Night Challenge je známe, že má vyberavý vkus na ženy. No zrejme jeho terajšia vyvolená spĺňa všetky ním stanovené kritériá. Na tlačovú konferenciu spomínanej organizácie prišiel aj s ňou.

Galéria: Fiki Sulík vzal svoju lásku do spoločnosti

S mladučkou blondínkou, ktorej meno nie je zatiaľ známe. No a v spoločnosti si "hrkútali". Boli ako dve hrdličky. Venovali si zaľúbené pohľady i nežné dotyky. Vidno, že Fiki je poriadne zamilovaný. Svojím vzťahom sa nikdy netajil. Na sociálnej sieti Instagram ju ukázal už začiatkom augusta. FOTO páriku nájdete v galérii vyššie.

Sulík je známy kontroverznými vyjadrenia a škandálmi. Rád sa vyjadruje aj na adresu žien. V minulosti sa pustil do novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej, účastníčky reality šou Love Island Aiche, youtuberky Martine Mome Horňákovej či influencerky Kiky Ďurišovej, Ráchel Karnižovej a v neposlednom rade mal vyostrenú kauzu s nevestou Anet a nekončiaci problém s komičkou Simonou First (rod. Salátovou). O Sulíkovho syna aj napriek takýmto výstupom javia ženy záujem.

Viac o téme: FrajerkaFiki Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu