Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ďurianovej PRVÉ VYSIELANIE na Markíze: Moderátorka po 10 rokoch opäť v Televíznych novinách!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová po 6 rokoch urobila ďalšiu veľkú zmenu vo svojej kariére a vrátila sa k svojmu dávnemu zamestnávateľovi. Dnes moderátorka prvýkrát vysielala Televízne noviny. Do hlavnej spravodajskej relácie Markízy sa vrátila po 10 rokoch!

Galéria: Marianna Ďurianová

V júli sme na Topkách informovali, že Marianna Ďurianová vo verejnoprávnej STVR definitívne končí. Po šiestich rokoch v športovej relácii Góly - Body - Sekundy sa rozhodla pre ďalšiu zmenu vo svojej kariére. Po 10 rokoch prijala ponuku pre návrat do televízie Markíza a dnes si opäť sadla do moderátorského kresla v Televíznych novinách. 

Ďurianovej NÁVRAT do Markízy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Marianna v hlavnej spravodajskej relácii nahradila Zlaticu Puškárovú, ktorá už dlhšie avizovala, že po chorobe sa na obrazovky naplno vracia s vlastným autorským projektom "Zlaté talenty so Zlaticou", v rámci ktorého skúsená novinárka cestuje po celom Slovensku a netradičným spôsobom predstavuje divákom a diváčkam talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť. 

Ďurianovej NÁVRAT do Markízy po 10 rokoch (Zdroj: TH)


Marianna Ďurianová z Markízy odišla v roku 2014, kedy ju vtedajší riaditeľ JOJ-ky František Borovský zlákal na Kolibu. To sa však neskôr ukázalo ako zlý krok a moderátorka krátko na to v televízii skončila. Návrat pred kamery sa konal až o 4 roky neskôr, kedy prijala ponuku do RTVS, do spomínanej športovej relácie. Tú poslednýkrát odmoderovala 11. augusta. 

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu