Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Jakub Jablonský mal VÁŽNU NEHODU: Zranil motorkára... Prevážať ho musel VRTUĽNÍK!

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Hviezda televízie Markíza, herec Jakub Jablonský mal vážnu dopravnú nehodu. Cestou na festival Grape mu na diaľnici D1 z auta vyletel stan, ktorý v protismere zranil motorkára. Prevážať ho musel vrtuľník!

Galéria: Jakub Jablonský

Informáciu priniesol denník Nový Čas, ktorému ju potvrdil aj samotný Jablonský. Herec vraj bezprostredne po nehode vyhľadal najbližší výjazd, otočil sa a smeroval za zraneným motorkárom. „Motorkár bol po náraze stanu zranený, snažili sme sa mu pomôcť. Jablonský bol v šoku a po príchode polície spolupracoval,“ opísal svedok nehody. 

V deň festivalu Polícia Slovenskej republiky o nehode informovala na sociálnej sieti Facebook.„Momentálne bratislavskí dopravní policajti vykonávajú potrebné úkony v súvislosti so zrážkou motocyklistu a uvoľneným strešným stanom na diaľnici D1 v smere na Bratislavu kilometer 35,5. Motocyklista v dôsledku zrážky utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz vrtuľníkom do jednej z nemocníc,“ uvádza polícia v príspevku. 

Podľa informácií spomínaného denníka musel zranený v nemocnici stráviť 3 noci a neskôr ho prepustili do domácej starostlivosti. Utrpel vraj otras mozgu a viaceré zlomeniny. Hovorkyňa KR PZ Silvia Šimková uviedla, že vo veci stále prebieha objasňovanie. 

 

AKTUÁLNE OBMEDZENÁ PREMÁVKA NA DIAĽNICI D1 SMER BRATISLAVA 👉Momentálne bratislavskí dopravní policajti vykonávajú...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, August 9, 2024

 

Viac o téme: Jakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu