Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Miss Slovensko 2012 dráždi na Mykonose: SEXI úplet a pod ním NIČ... Fúha, presvitá VŠETKO!

Kristína Krajčírová
Kristína Krajčírová (Zdroj: Ján Zemiar)

MYKONOS - Krásna Kristína Krajčírová (32) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012 vďaka súťaži krásy Miss Slovensko. Odvtedy uplynulo už dlhých 12 rokov a v živote kráľovnej krásy sa toho veľa zmenilo - stala sa mamou a vydala sa... Aktuálne si plavovláska spolu s rodinkou užíva dovolenku na Mykonose. A poriadne tam provokuje!

Galéria: Kristína Krajčírová

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Po neúspešnom 4-ročnom vzťahu s riaditeľom Slovanu Ivanom Kmotríkom mladším našla lásku svojho života v sympatickom Jakubovi. A odvtedy sa jej zmenil život od základov - v roku 2022 porodila synčeka Jakubka a o rok neskôr sa vydala... 

Aktuálne si manželia užívajú oddych na slnečnom Mykonose. Kráľovná krásy sa pochválila fotkou na sociálnej sieti Instagram. A je zjavné, že tam poprovokovala nielen svojho milovaného muža, ale aj všetkých mužov na ostrove. Oblečené mala totiž sexi úpletové šaty, ktoré jej perfektne sedeli, no aj veľa odhalili. A Kristína pod nimi zjavne nemala podprsenku... Pozrite, aká bola hot!

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu