Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Janka Kovalčíková prosí o POMOC: U jej manžela vyčíňal ZLODEJ... Vráť aspoň TOTO!

Jana Kovalčíková Zobraziť galériu (2)
Jana Kovalčíková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že manžel Janky Kovalčíkovej (33), Adam (39), s bratom hokejistom Dominikom Graňákom (41) majú v bratislavských Vajnoroch halu pre extrémne športy. A práve tam došlo v týchto dňoch ku kurióznej krádeži. Upozornila na ňu aj herečka... Zlodeja pozdravila a poprosila ho, aby vrátil aspoň TOTO!

Herečka Janka Kovalčíková a jej manžel Adam Graňák riešia nepríjemný problém v podnikaní. Adam spolu s bratom hokejistom Dominikom Graňákom prevádzkuje v bratislavských Vajnoroch unikátnu halu pre extrémne športy. Otvorená bola v septembri 2017 a odvtedy sa teší veľkej obľube verejnosti. No najnovšie si ju vyhliadol aj zlodej. 

Informoval o tom profil Akadémie extrémnych športov, ale aj samotná herečka. „Pozdravujeme smädného pána, ktorý sa dnes ráno rozhodol ukradnúť nám z areálu sudy s pivkom. Veríme, že chutilo, no poprosili by sme vrátiť aspoň prázdne sudy, keďže sú zálohované,“ zverejnili spolu so zábermi z bezpečnostnej kamery. Či sa odkaz dostal aj k samotnému "dlhoprstému", sa už verejnosť zrejme nedozvie... 

Janka Kovalčíková prosí o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.K.)

 

Viac o téme: Janka Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu