Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Zdena Studenková pri spomienkach na Pauloviča (†71): Neudržala SLZY!

Studenková si zaspomínala na Pauloviča Zobraziť galériu (2)
Studenková si zaspomínala na Pauloviča (Zdroj: Ján Zemiar/Archív L.F.)

BRATISLAVA - Zdena Studenková (70) bola dlhoročnou hereckou kolegyňou nebohého Ľubomíra Pauloviča (†71). Pri spomienkach na neho neudržala slzy!

Štvrtok ráno zasiahla Slovensko smutná správa o smrti slovenského herca Ľubomíra Pauloviča. Naposledy vydýchol vo veku 71 rokov. Zanechal za sebou nezabudnuteľné filmy, v ktorých hral po boku svojich hereckých kolegov. Jeho dlhoročnou kolegyňou bola aj Zdena Studenková, ktorá si naňho pre STVR aj zaspomínala. Pri rozprávaní sa jej chvel hlas a na konci neudržala slzy. Herečka hrala 9 rokov spolu s ním v hre Leni Riefenstahl.

„Ľubo Paulovič bol človek, s ktorým som prežila strašne veľa krásnych hier v divadle. Bol naozaj schopný hrať aj tú divadelnú „nadsázku“. Najväčšiu spomienku samozrejme na Ľuba mám, lebo sme spolu 9 rokov hrali krásnu hru o Leni Riefenstahl, kde hral amerického moderátora Carsona,“ povedala. „Ľubo bol človek, ktorý miloval život a ja musím povedať, že je mi veľmi ľúto, že odišiel," dodala so smútkom v hlase. Informácie o poslednej rozlúčke s hercom ešte nie sú známe. Budeme vás o tom informovať.

Viac o téme: Zdena StudenkováĽubomír Paulovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu