Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

ZOMREL legendárny Ľubomír Paulovič: Lásku našiel aj v 70-ke... Dojímavé slová do neba od milovanej!

Lolla Fukari a Ľubomír Paulovič
Lolla Fukari a Ľubomír Paulovič (Zdroj: Facebook L.F.)

BRATISLAVA - Dnes ráno Slovensko zasiahla správa o úmrtí slovenského herca Ľubomíra Pauloviča. Tento svet opustil vo veku 71 rokoc. Legendu dlho sužovali zdravotné problémy, no aj napriek tomu mal radosť zo života. V 70-ke si totiž našiel novú lásku. Jeho milovaná mu venovala krásne slová do neba.

Ľubomír Paulovič bol úspešným a talentovaným hercom. Účinkoval v mnohých počinoch, z ktorých ste ho mohli poznať. Aj napriek tomu, že ho dlhé roky trápili problémy so srdcom, žil šťastný život. V 70-ke opäť našiel lásku. Zaľúbil sa do známej fotografky Lolly Fukari, ktorá mu bola oporou. Jeho nečakaná smrť ju veľmi zasiahla. Na sociálnej sieti Facebook mu venovala krásne a dojímavé slová.

„Dnes môj milovaný Lubinko odišiel do nebíčka medzi anjelov. Jeho srdiečko ukončilo svoju prácu a rozhodlo sa nechať Ľubinka odpočívať. Nenachádzam dostatočné slová vďaky, môj milovaný anjelik, toľko lásky a milovania si mi dal, toľko pozornosti, náklonnosti a starostlivosti a pocitu a vedomia, že som pre Teba jediná a posledná. A dokazoval si mi to každý deň," zverila sa.

„Navždy budem cítiť tvoju lásku, tvoje srdce. Aj tvoju dušu vo mne. Milujem ťa Lubinko a navždy budem. Viem, že ťa už nič nebolí a môcť byť pri tebe do poslednej chvíle a držať ťa za ruku, bolo pre mňa dar a pocta... Ďakujem ti za nádherný život s tebou, za tvoj smiech, za tvoju lásku a naozaj každučký deň s tebou stál za to. Milujem ťa Lubinko môj a navždy budem. Spi sladko anjelik môj. Navždy tvoja Lolli,“ napísala. Česť jeho pamiatke.

 

Dnes môj milovaný Lubinko odišiel do nebíčka medzi anjelov. Jeho srdiečko ukončilo svoju prácu a rozhodlo sa nechať...

Posted by Lolla Fotografka on Thursday, August 15, 2024

 

Viac o téme: Lolla FukariĽubomír PaulovičZomrel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu