Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Posledná rozlúčka s opernou speváčkou (†61): PARTE odhalilo dátum a miesto pohrebu!

Jana Kállayová Šomošiová Zobraziť galériu (2)
Jana Kállayová Šomošiová (Zdroj: Facebook M.K.)

BRATISLAVA - Slovensko zasiahla pred pár dňami smutná správa o smrti opernej speváčky Jany Kállayovej Šomošiovej. Už sú známe dátum a miesto konania poslednej rozlúčky.

11. augusta nás vo veku 61 rokov navždy opustila operná speváčka Jana Kállayová Šomošiová. Informoval o tom jej manžel Martin Kállay prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Mnohí tomu nemohli uveriť. „Drahá Janka, nemôžem tomu uveriť," napísala Alena Heribanová, keď sa o smutnej správe dozvedela. Smútila sa za ňou aj herečka Jana Hubinská: „Nemôžem uveriť, úprimnú sústrasť.“ A pridala sa aj speváčka Beata Dubasová: „Je mi to nesmierne ľúto. Nech odpočíva v pokoji,“ vyjadrila sa zronene. 

Bližšie informácie o jej smrti nie sú známe, ľudia v komentárovej sekcii pod príspevkom však spomínajú, že prehrala boj so zákernou chorobou. Po 3 dňoch od smutnej správy zverejnil včera jej manžel aj smútočné parte. To odhalilo, že sa posledná rozlúčka bude konať v bratislavskom krematóriu. „S hlbokým zármutkom oznamujeme, že nás navždy opustila dňa 11. augusta 2024 vo veku 61 rokov. Posledná rozlúčka sa uskutoční dňa 19. augusta 2024 (pondelok) o 14.00 hod. v bratislavskom krematóriu. Smútiaca rodina," znie na parte. Česť jej pamiatke.

Smútočné parte
Zobraziť galériu (2)
Smútočné parte  (Zdroj: Facebook MK)

Viac o téme: PohrebSmrťPosledná rozlúčkaJana Kállayová Šomošiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu