Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel autor hitov Richarda Müllera, Jany Kirschner či Polemicu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook DM)

BRATISLAVA - Slovenský umelecký svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 65 rokov zomrel slovenský textár a básnik Daniel Mikletič. Bol autorom textov pre Richarda Müllera, skupinu Vidiet, Roba Grigorova či Janu Kirschner!

Smutnú správu zverejnil na sociálnej sieti Facebook spisovateľ Daniel Hevier. „Dnes v skorých ranných hodinách zomrel vo veku 65 rokov Daniel Mikletič,“ informoval. „Keď sa Dano zjavil ako textárska a básnická kométa, veľmi som sa potešil, že naša textárka štafeta má nasledovateľa. Dana mnohí poznáte a máte v ušiach, aj keď o tom neviete,“ pokračoval. 

„Je autorom textov pre Richarda Müllera, skupinu Vidiet, Roba Grigorova, Janu Kirschner, Polemic a mnohých iných. Za všetky texty spomeniem Po schodoch, ktorý naozaj pozná asi každý. Dano odišiel po schodoch tam, kde sa už nebude trápiť a kde ho nebudú sužovať nijaké bolesti. Odpočívaj v pokoji, kamaráde,“ dodal Hevier. 

 

Dnes v skorých raných hodinách zomrel vo veku 65 rokov Daniel Mikletič. Keď sa Dano zjavil ako textárska a básnická...

Posted by Daniel Hevier on Sunday, August 4, 2024

Jeho slová naznačujú, že Mikletič pred smrťou trpel zdravotnými problémami. Tomu nasvedčuje aj príspevok z marca, ktorý textár zverejnil na sociálnej sieti Facebook. „Prepáčte, oslepol som. Nemôžem čítať, ani písať. Som nemobilný. Ďakujem. Majte sa,“ zverejnil na svojom profile. Česť jeho pamiatke! 

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel autor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook DM)

Viac o téme: Daniel Mikletič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu