Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Český spevák HAVAROVAL na motorke: Na koncert už NEDORAZIL!

Ben Cristovao
Ben Cristovao (Zdroj: Instagram BC)

KARLOVA STUDÁNKA - Český spevák havaroval na motorke. Na festival, kde mal vystúpiť, tak už nedorazil...

Ben Cristovao je úspešný český umelec. V minulosti sa blysol v speváckej šou SuperStar, kde to dotiahol na 7. miesto. Odvtedy sa mu v tvorbe veľmi darí. Jeho hudbu počúva najmä mladšia generácia. Cez leto navštevuje rôzne miesta, kde naživo fanúšikom predvádza svoje hudobné čísla. Aktuálne mal vystupovať na českom festivale v Karlovej Studánke. Na koncert však nedorazil. Cristovao totiž havaroval na motorke. Potvrdil to jeho manažér.

Galéria: Ben Cristovao

„Mal nehodu na motorke. Čakali sme celú noc, po sérii vyšetrení sme boli ubezpečení, že hospitalizácia nebude nutná, takže je v domácom liečení, pod dozorom, a čakáme, ako sa to vyvinie,“ uviedol manažér Lukáš Rychtařík pre iDnes.cz. „S nikým sa nezrazil. Neviem presne, čo sa stalo, zrejme vinou nepozornosti vyšiel na obrubník a preletel cez riadidlá,“ dodal. Spevák sa vraj k nehode sám vyjadrí, keď mu bude lepšie.

Ben sa mal zúčastniť v sobotu 10. augusta českého festivalu, avšak kvôli nehode sa musel nájsť záskok. Organizátorom sa nakoniec podarilo zohnať speváka Adama Mišíka. „Ben Cristovao dnes bohužiaľ kvôli zraneniu nemôže v Karlovej Studánke vystúpiť. Sme preto radi, že môžeme zároveň oznámiť, že zahrá na hlavnom stage skvelý Adam Mišík. Prajeme Benovi Cristovaovi skoré uzdravenie,“ uviedli usporiadatelia festivalu na Facebooku.

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu