Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Absolútne ZÚFALSTVO v AZ-kvíze: TRAPAS SuperStaristu a hviezdy seriálu Iveta... Nevedeli NIČ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Česká televize)

PRAHA - České médiá v týchto dňoch zapĺňa "trapas" superstaristu Jana Bendiga a jeho brata, herca z jojkárskeho seriálu Iveta, Marsella. Dvojica sa zúčastnila televízneho AZ-kvízu, no viac ako svoje vedomosti, predviedli, čo všetko nevedia. Spevák sa teraz obhajuje - toto je dôvod, prečo som zlyhal!

Galéria: Jan Bendig

Vedomostná šou AZ-kvíz Českej televízie pravidelne prináša okrem častí so súťažiacimi z bežného ľudu, aj špeciálne epizódy, kde si svoj um merajú celebrity. Naposledy sa proti sebe postavili Ben Cristovao a Leoš Mareš, ktorý sa prebojoval do finále. A hneď po nich sa v semifinále stretli Jan a Marsell Bendigovci. 

Absolútne ZÚFALSTVO v AZ-kvíze:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká televize)

Dvojica si však pred kamerami vyrobila poriadny trapas. Nielen, že nevynikali, čo sa vedomostí týka, ale zjavne nepochopili ani samotný zmysel hry. Bratia si totiž vyberali čísla z pyramídy, ako sa im zachcelo, bez logickej postupnosti. „Iba Honzo, iba taký detail. Ide nám o to, aby sa spojili tri strany toho hracieho pola. Zatiaľ vyhráva čierny,“ zahlásil moderátor Aleš Zbořil.  

Práve v súvislosti s bratmi Bendigovcami, ktorí sa hlásia k rómskej komunite, prišla mnohým táto hláška nevhodná a označili ju za rasizmus. Samotný spevák v nej však nevidel nič zlé. „Mňa tá hláška pobavila. Bola v danej situácii fakt trfná a zábavná. Nebudem predsa z každej vtipnej vety robiť nevhodnú narážku,“ vyjadril sa pre eXtra.cz Jan Bendig, podľa ktorého je Zbořil legenda, ktorá robí svoju prácu výborne. A ako reagoval na svoj výkon v šou? Vraj zafungovala tréma.

Absolútne ZÚFALSTVO v AZ-kvíze:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká televize)

 „Keď ste v tom legendárnom štúdiu, počujete tú legendárnu zvučku a oproti vám stojí Aleš Zbořil, v zákulisí vás pozoruje Leoš Mareš, tak chytíte trému, aj keď nechcete,“ obhajoval sa. A potom šokoval slovami, že duel úmyselne prehral. „Leoša považujem sa veľmi vzdelaného človeka, ktorý má prehľad. On s Benom svoj diel natáčal prvý. No a ako ja, tak aj Marsell sme nechceli ísť do duelu s ním. Keď vyhral, bolo jasno. Takže priznávam, že som občas neodpovedal tak, ako som chcel. Tušil som, že by ma mal Leoš vo finále ako jednohubku,“ dodal Jan. 

@a3v36 já nejsem rasista, já mám černého psa azkviz #foryou #azkviz #bendik #iq300 ♬ původní zvuk - a3v36

- Archívny rozhovor -

PEKLO speváka zo SuperStar: Chcel spáchať SAMOVRAŽDU… Už stál pred oknom! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: AZ-kvízJan BendigMarsell Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu