Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

V šou lásku nenašla: Hviezda Love Islandu je ZASNÚBENÁ... Áno povedala MODERÁTOROVI!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram TL)

MALEDIVY - Tereza Lojkásková alias Tess sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Love Island, v ktorej tvorila pár s Nathanom. Vzťah dvojici však nevišiel a dnes si každý žije vlastným životom. A plavovláska už našla aj svoju životnú lásku, ktorej v týchto dňoch povedala aj áno. Zasnúbila sa s moderátorom!

Tanečnica a choreografka Tereza Lojkásková hľadala lásku v prvej sérii markizáckej reality šou Love Island, no napokon ju našla doma. Pár už takmer 2 roky tvorí s českým moderátorom rádia Evropa 2 a stand-up komikom Petrom Crhom. Ten sa pritom len krátko pred oznámením vzťahu s krásnou plavovláskou rozviedol so svojou ženou, s ktorou má dve deti. 

No a zdá sa, že dvojica v tom druhom skutočne našla svoju stratenú polovičku. Známy Čech sa totiž v týchto dňoch rozhodol ich vzťah posunúť o krok ďalej. Tess sa na sociálnej sieti Instagram pochválila, že sa na romantickej dovolenke na Maldivách ju požiadal o ruku. „Povedala áno,“ napísala k fotke svojho zásnubného prsteňa. Gratulujeme!

 

Viac o téme: Love IslandTereza Lojkásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu