Pondelok9. september 2024, meniny má Martina, zajtra Oleg

Právnička zo Súdnej siene v NEMOCNICI: Bodol ju hmyz a nastala DRÁMA... Zložila sa k zemi!

(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Herečka z jojkárskej Súdnej siene, Petra Palevičová (51), má za sebou veľmi nepríjemnú skúsenosť. Počas horúceho letného dňa sa išla okúpať do jazera. Nevinné osvieženie však vyústilo do drámy. Zacítila bodnutie a... Napokon odpadla a skončila v nemocnici!

Galéria: Petra Palevičová

Ako herečka prezradila týždenníku Báječná žena, práve stála v rade pred bufetom, keď zacítila bodnutie - uštipol ju nejaký hmyz. Miesto ju bolelo, no po chvíli sa pridružili ďalšie nepríjemnosti. „Začali ma svrbieť kútiky očí, vlasová pokožka a uši. Neustále som sa začala škriabať,“ opísala Palevičová s tým, že okamžite sa vybrala domov. 

Po ceste sa jej však už na rukách a nohách objavili vyrážky. A hoci sa jej doposiaľ nikdy nič podobné nestalo, pochopila, že má alergickú reakciu. Doma si preto dala tabletku a natrela gélom proti svrbeniu. Jej stav sa však začal zhoršovať. „Keď mi do hodiny opuchli viečka, išla som na pohotovosť,“ priznala Palevičová. 

Tam jej pichli injekciu, no odporúčili jej, aby ešte neodchádzala domov. Našťastie... Po chvíli sa jej začalo zahmlievať pred očami a zložila sa k zemi. Pomocnú ruku jej podali neznámi muži, ktorí ju z čakárne doviedli späť k lekárke. „Keď som sa prebrala, bola som pripojená na monitor a mala som infúziu,“ opísala. 

Napokon si ju v nemocnici nechali dve noci na pozorovaní. Dnes je už, našťastie, doma a v plnej sile. Kedykoľvek v budúcnosti sa však podobná alergická reakcia môže u nej zopakovať. Lekári jej preto odporučili, aby sa pripravila. „Povedali mi, že odteraz mám nosiť so sebou balíček prvej pomoci - takú tú veľkú antialergickú injekciu, ktorú si v prípade potreby musím pichnúť do stehna,“ dodala. 

Viac o téme: AlergiaPetra PalevičováSúdna sieň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu