Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

PRVÉ slová Mira Jaroša po SMRTI mamy: Dopraje si čas na PLAČ

Miro Jaroš Zobraziť galériu (2)
Miro Jaroš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mira Jaroša pred časom zasiahla smrť milovanej osoby. Tento svet opustila jeho mama. Aktuálne sa prihovoril svojim fanúšikom s tým, že potrebuje na všetko čas.

Miro Jaroš momentálne prežíva obrovský smútok. Zomrela mu jeho milovaná mama. Informovali sme vás o tom minulý týždeň. „Ďakujeme mama, že si bola práve naša. A za všetky lekcie statočnosti, pokory a nekonečnej lásky. Ľúbime ťa. Navždy zostaneš v našich srdciach. Dovidenia, tam hore,“ napísal zronený spevák. Pani Štefánia bojovala so zákernou chorobou niekoľko rokov.

Galéria: Miro Jaroš

Hudobník priznal, že bojuje s agresívnou a veľmi vzácnou formou rakoviny kože. Na karcinóm z Merkelových buniek sa na Slovensku lieči len 6 pacientov. Mame Mira Jaroša ho prvýkrát diagnostikovali pred tromi rokmi a boj nad chorobou vtedy úspešne zvládla. Choroba sa však opäť neskôr vrátila. Smrť najbližšej osoby jeho života ho veľmi zasiahla. Potrebuje čas pre seba, dopriať si čas na plač...

„Ďakujem vám za kondolencie, za vaše správy a podporu. Vnímam ju a vážim si ju. Som na mieste, kde sme s mamou zvykli tráviť leto. Myslím na ňu, spomínam, ako to tu mala rada ... ďakujem. Pred bolesťou neutekám, ani ju nepotláčam. Čo teraz potrebujem najviac, je priestor pre seba, čas všetko spracovať a prijať... Dopriať si čas na plač, na smútok, ticho na premýšlanie a ozdravenie, pretože nespracovaná bolesť vie človeka dihodobo ničiť. Ďakujem preto všetkým, ktorí tomuto procesu rozumejú a doprajú mi ním prejsť," zveril sa.

PRVÉ slová Mira Jaroša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: MamaMiro JarošZomrela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu