Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

SPOVEĎ Zory Czoborovej o náročnej operácii: Život bez bolesti je niečo úžasné!

Zora Czoborová s manželom
Zora Czoborová s manželom (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY – Piešťany miluje! Zora Czoborová sa tu svojho času dala zdravotne do poriadku a dnes si chodí radšej užívať. Na prehliadku Fera Mikloška prišla ruka v ruke s manželom Petrom.

Fitneska Czoborová je s Ferom Mikloškom dlhoročná priateľka, takže ho prišla podporiť aj na módnu prehliadku v záhrade hotela Thermia palace. Ich dlhoročné priateľstvo deklarovala aj na sociálnej sieti: "Už 30 rokov ,,na scéne" v 1994 sme spoločne vykročili do mediálneho sveta ... @mikloskofashiondesign s prvými modelmi, ja s titulom MS v aerobiku".

Galéria: Prehliadka Fera Mikloška Hot Summer Fashion Show v piešťanskom hoteli Thermia Palace

To však nebol jediný dôvod, prečo sa tu ocitla. „My tu budeme mať zlatú bodku za fitpobytmi“, zverila sa Zora, ktorá tým otvára ďalšiu destináciu svojich cvičení. „Ja keď som mala tú ťažkú haváriu, kvôli ktorej som mala podstúpila tento rok operácie, tak tu som mala rehabilitácie… a jediné, čo by vás sem malo priviesť, je to bahno, relaxácia, tá voda“, pochvaľuje si Zora s tým, že vždy tu dostala skvelú odbornú pomoc. Po výmene kolenných kĺbov na obidvoch nohách je asi pol roka a mala by ísť na kúpeľnú liečbu, fitneska to však rieši skôr predĺženými víkendami. Zdravo cvičí, posilňuje, snaží sa nepribrať. Skrátka cíti sa dobre: „Viete, čo je to žiť bez bolestí? To je neskutočný benefit“.

Zora sa stará aj o svoju mamu a dbá o jej zdravie. Vždy sa jej však nedá rozkázať, najmä čo sa týka cvičenia. „Vždy musím nájsť nejakú motiváciu, návnadu, nič nerobiť násilne“, hovorí a zdôrazňuje, že mama má už 88 rokov a rôzne zdravotné problémy. Každopádne leto trávia na chalupe, kde chodia nielen na prechádzky so psami do lesa, ale aj cvičia a plávu vo vlastnom bazéne v záhrade ich domu.

SPOVEĎ Zory Czoborovej o náročnej operácii: Život bez bolesti je niečo úžasné! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PiešťanyZora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu