Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Bezchybný vzťah Czoborovej? Kdeže: O TOMTO sa s Petrom nonstop vadíme!

Zora Czoborová s manželom
Zora Czoborová s manželom (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Fitnesska Zora Czoborová a Peter Illiáš sú manželmi už desať rokov a dvojici to stále klape. Ruka v ruke sa objavili aj na módnej prehliadke Fera Mikloška.

Zora Czoborová nedávno oslávila 10. výročie svadby s manželom Petrom Illiášom. "Si moja láska aj môj najlepší priateľ", napísala vyznanie na sociálnej sieti.

Galéria: Zora Czoborová s Petrom Illiášom oslávili 10.výročie sobáša

Dôkazom ich lásky je aj to, že Peter Zoru sprevádza kde môže a výnimku neurobil ani na módnej šou v Piešťanoch, kam zavítali ruka v ruke ako dve hrdličky. A o tom, že ide o šťastné manželstvo, svedčia aj Zorine slová. „On je pre mňa neskutočný parťák. Je to človek, s ktorým ma baví žiť.“ Aj v tom najideálnejšom vzťahu však sem-tam dôjde k nejakým treniciam a výnimkou nie je ani ten ich. Zora vo videu prezradila, kvôli čomu vzniká u nich doma napätie, ale zároveň prízvukuje, že na nervy si rozhodne nelezú. „My si jeden druhého vážime, tú našu bublinu. On podporuje mňa, ja podporujem jeho v tom, čo robí a nesnažím sa ho posúvať do pozícií, ktoré by mu nevyhovovali, takže musím povedať, že mám vedľa seba úžasného partnera a vďaka tomu si žijem taký život, že som strašne šťastná.“

Úžasné však boli aj šaty, v ktorých Zora dorazila na prehliadku a pozornosť pútali aj extravagantné šperky, ktoré k nim zvolila. Tie, ako prezradila, však neboli darček od manžela, ale od celkom iného muža! Neuveríte, od koho!

Bezchybný vzťah Czoborovej? Kdeže: O TOMTO sa s Petrom vadíme! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Zora CzoborováManžel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu