Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Oldřich Kaiser 30 rokov tajil NEMANŽELSKÚ DCÉRU: Dôvod, prečo ju teraz priznal!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Keď sa Oldřich Kaiser (69) na premiére svojho nového filmu Zahradníkův rok objavil po boku mladej brunetky, mnohí predpokladali, že ide o jeho dcéru Karolínu (41). Ako sa však napokon ukázalo, v skutočnosti išlo o jeho nemanželskú dcéru Elizabeth, ktorú celých 30 rokov tajil. A toto je dôvod, prečo ju teraz priznal!

Galéria: Oldřich Kaiser

O českom hercovi Oldřichovi Kaiserovi sa doposiaľ vedelo, že má len jednu dcéru - 40-ročnú Karolínu. Konkrétne s bývalou manželkou Naďou Konvalinkovou. Aktuálne však urobil veľké odhalenie. Na premiére nového filmu Zahradníkův rok, sa objavil so svojou doposiaľ utajovanou dcérou Elizabeth. 

Verejnosť o jej existencii nevedela celých 30 rokov. „Mama Elizabeth bola Oldova obdivovateľka a bola doňho zamilovaná, chcela s ním dieťa,“ priznal Blesku dobre informovaný zdroj. Ten tiež priznal, že keď sa nemanželská dcéra narodila, jeho manželka Naďa ju veľkoryso prijala do rodiny. „Ona je skrátka taká.“

No a aktuálne denník prišiel s informáciou, prečo sa Kaiser rozhodol svoju druhú dcéru po toľkých rokoch priznať svetu. „S otcom si teraz chce spoločne užiť naplánovaný čas. Ona mala k tohtoročným tridsiatinám prianie, aby šli obaja s pravdou von. A Olda súhlasíl,“ odhalil zdroj blízky legendárnemu hercovi. 

Viac o téme: Oldřich KaiserElizabeth Kaiser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu