Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

SEXI Twiinskam do očí NEPOZRIETE: Na módnej šou im skoro VYPADLI!

Módna šou Fera Mikloška. Na snímkach sestry Nízlové Zobraziť galériu (2)
Módna šou Fera Mikloška. Na snímkach sestry Nízlové (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Včera sa v kúpeľnom meste Piešťany konala nezabudnuteľná prehliadka módneho návrhára Fera Mikloška. Ten sa postaral o to, aby každý odchádzal s úsmevom na tvári. Pozvanie prijali aj sestry Nízlové. No a tým sa veruže do očí nepozriete!

Módna prehliadka Fera Mikloška zas prekonala očakávania. V kúpeľnom meste Piešťany v záhrade hotela Thermia Palace odprezentoval svoju najnovšiu kolekciu oblečenia, ktoré na modelkách vyrážalo dych. Na móle sa objavili napríklad česká modelka Simona Krainová či tanečnice z Let's Dance Eliška Lenčešová a Patrícia Piešťanská. Tie si pred prítomnými aj zatancovali po boku ich tanečných partnerov Juraja Baču a Jakuba Jablonského.

Galéria: Sexi Twiinsky na módnej šou Fera Mikloška

Pozvanie na túto prestížnu udalosť prijalo mnoho známych ľudí. Medzi nimi napríklad moderátorka Soňa Müllerová, ktorej jeden outfit nestačil, fitness trénerka Zora Czoborová i herečka Hana Gregorová. V spoločnosti však nechýbali ani sestry Nízlové z dua Twiins. Prišli v neprehliadnuteľných róbach. Zatiaľ čo Daniela zvolila ružové metalické šaty, ktoré jej poodhaľovali len ramená a výstrih, Veronika si vybrala o čosi odvážnejšie. Jej zelené šaty bez ramienok mali odvážny dekolt i rozparok, ktorému stačilo len málo a bol by trapas na svete. FOTO sexi Twiinsiek nájdete v galérii.

Viac o téme: SexiDaniela NízlováVeronika NízlováFero MikloškoMódna šou Fera Mikloška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu