Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Gott POVOLIL kapele užívať jeho meno: Ivana teraz ZASIAHLA... Zrušený koncert a ospravedlnenie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR)

PRAHA - V Čechách sa už zopár rokov teší úspechu kapela, ktorá hrá cover pesničky Karla Gotta. Ten hudobníkom ešte počas svojho života udelil súhlas použivať jeho priezvisko. No aktuálne má kapela Gott Cover Band problém s vdovou Ivanou (48). Zrušili preto koncert a verejne sa ospravedlnili!

Galéria: Karel Gott

Kapela chystala koncert v plzeňskom Parkhoteli - chceli si ním uctiť nedožité 85. narodeniny maestra Gotta a 20 rokov svojho pôsobenia na scéne. Kapela Ivane všetko nahlásila a vzhľadom na fakt, že legenda ešte počas svojho života dala hudobníkom povolenie na užívanie svojho priezviska, nemala s koncertom problém. No došlo k náhlej zmene. 

„Ivane vadilo, že sa na akciu púta celým Karlovym menom. Že je na plagáte napísane Galakoncert hitov Karla Gotta, alebo že večer prebehne v hoteli Gottančiareň. Preto sa ozvala s tým, že sa jej užívanie celého mena pána Gotta nepáči,“ vysvetlil Aha! zdroj z okolia organizátorov. Koncert napokon cover band zrušil. A pridal aj verejné ospravedlnenie vdove. 

„Všetky činnosti súvisiace s prípravou a propagáciou plánovanej akcie Narodeniny Karla Gotta v plzeňskom Parkhoteli pre skupinu Gott Cover Band zaisťovala externá agentúra, ktorá tiež plne zodpovedala za dodržiavanie všetkých štandardov,“ vyjadril sa spevák Fiala. „S agentúrou bola spolupráca okamžite ukončená. Za nezavinené nesprávne použitie mena sa pani Gottovej úprimne ospravedlňujeme,“ dodal. 

Karel Gott
Zobraziť galériu (2)
Karel Gott  (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

Viac o téme: Karel GottIvana GottováGott Cover Band
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu