Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Nový pár?! Hviezda Ruže a fešák z Love Islandu prehovorili o VZŤAHU: Takto to medzi nimi je!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - O tom, že medzi "nevestou" Juliou Hojdyszovou a fešákom z Love Islandu Luom niečo je, sa šušká už zopár týždňov. Dvojica má k sebe evidentne blízko a trávi spolu veľa času. No čo medzi nimi je naozaj, bolo doposiaľ zahalené rúškom tajomstva. A konečne prehovorili o svojom vzťahu!

O bližšom vzťahu dvojice sa špekuluje už zopár týždňov. Otázniky vyvolali spoločné zábery a množstvo času, ktoré dvojica trávi v spoločnosti toho druhého. No a posledné fotky z festivalu zamotali hlavy všetkých už definitívne. Lu k nim totiž napísal záhadný popis: „Beaty za lásku,“ a pridal srdiečko. 

Aktuálne dvojica prijala pozvanie do podcastu SNAMI, kde konečne prehovorili o tom, ako to medzi nimi je. Prvýkrát sa vraj stretli niekedy v marci a odvtedy sa stretávajú. „Trávime spolu voľný čas,“ priznala brunetka a dodala: „Ja by som povedala, že proste k sebe máme blízko.“ Priznali tiež, ze sa majú radi, no oficiálne vzťah netvoria. 

„A tak, nie sme spolu,“ zahlásila Julie, no vzápätí záhadne dodala: „My sa k tomu nevyjadrujeme.“ Otvorene neodpovedali ani na otázku, či medzi nimi k niečomu došlo. „Tak... Niečo... Čo je niečo?“ smiala sa Julie a s Luom si vymieňali veľavravné pohľady. „Ja to nemôžem povedať, však tvoja mamina tu stojí,“ zareagoval fešák z Love Islandu. 

Viac o téme: Love IslandJulie HojdyszováRuža pre nevestu Ladislav Lu Jambor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu