Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Miro Jaroš zalovil v spomienkach: Skoro 30-ročná fotka... Fú, spoznali by ste ho?

Miro Jaroš
Miro Jaroš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Každý si raz za čas pozrie staré albumy s fotkami. Urobil tak aj Miro Jaroš, ktorý si zaspomínal na obdobie spred 30 rokov. Fúha, spoznali by ste ho?

Miro Jaroš rád spomína na minulosť a najnovšie to opäť dokázal. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnil takmer 30 rokov starú fotografiu, ktorá v jeho fanúšikoch vyvolala obrovskú nostalgiu. Záberom, na ktorom je zachytený so svojou sestrou, doslova vyrazil dych. „Mal som 17 a neexistovali pre mňa väčšie idoly než McErik & Barbara. Vravím mojej sestre: Giťa, poď! Ja budem Erik a ty budeš Barbara! A tak vznikla táto pamätná fotka,“ napísal Miro pod fotografiu.

Galéria: Miro Jaroš

Súrodenci na fotke vyzerali so spevákmi doslova ako cez kopirák, čo zmiatlo nejedného priaznivca. „Vyzeráte ako originál,“ okomentovala istá žena. „Ale normálne som si chvíľu myslela, že je to top duo za našich mladých čias," pridala sa iná fanúšička. Ďalšia žena napísala: „Na Erikovi a Barbare som vyrastala. Mala som prvý dojem, že vidím ich dvoch z nejakých detských čias. Potom pozerám, že fotku ste pridali vy. Nádherná fotka ako originál." Čo poviete na takúto spomienku?

 

Mal som 17 a neexistovali pre mňa väčšie idoly než McErik & Barbara🙃 Vravím mojej sestre: Giťa, poď! Ja budem Erik a ty budeš Barbara! A tak vznikla táto pamätná fotka😅 #1995

Posted by Miro Jaroš on Wednesday, July 10, 2024

 

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu