Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Igor Kmeťo pristihnutý po boku mladučkej blondínky: Našiel som si krásnu babu!

Igor Kmeťo s vnučkou Rebekou Zobraziť galériu (14)
Igor Kmeťo s vnučkou Rebekou (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Nezastavia ho ani horúčavy! Igor Kmeťo starší nahodil košeľu a kraťasy s plameniakmi a vybral sa do centra Bratislavy. Nie však na zmrzlinu, ale natočil finálne zábery do klipu. A povolal si k tomu krásnu blondínku.

Igor Kmeťo doslova srší láskou k hudbe, ženám a životu. Človek sa s ním nikdy nenudí vďaka jeho temperamentu a zmyslu pre humor. Stále je plný elánu a energie a je takpovediac hybným motorom nielen hudobnej skupiny Kmeťoband, ale aj celej rodiny. A to je čo povedať! Z prvého manželstva má 3 deti - Marcelu, Igora ml. a Patrika a s terajšou manželkou Vierkou má syna Dávida a najmladšieho Denisa, ktorý do rodiny pribudol na prahu spevákovej 60-ky.

A že im to spolu ladí nielen v rodine, ale aj hudobne, je jasné už dávno. Len pred pár dňami sa jeho syn, funky spevák Igor Kmeťo ml, známy najmä spoluprácou so svojím otcom v skupine Kmeťoband, pripomenul svetu svojou novinkou, videoklipom s názvom Stále som, a začiatkom augusta plánuje vydať nový klip aj Kmeťo starší. Volá sa Si moja žena, vznikol v spolupráci s Eugenom Botšom a finálne zábery videoklipu nakrúcali včera pod bratislavskou Michalskou vežou.

Igor Kmeťo starší nakrúcal finálne zábery klipu Si moja žena
Zobraziť galériu (14)
Igor Kmeťo starší nakrúcal finálne zábery klipu Si moja žena  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kým Igor mladší povolal na nakrúcanie svojho klipu veľké osobnosti slovenskej hudobnej scény, ktorí boli odchovaní na rómskej, funky hudbe, ako sú Patrik "Rytmus" Vrbovský, Ivan Vereš, Igor Kmeťo starší, gumenní chlapci, Igorova dcéra Rebeca Kmeťová, brat David Kmeťo, Johny Mečoch, Dj Tager, Puerto a ďalší, Kmeťo starší vsadil na zvodnú blondínku: „Našiel som si krásnu babu, jej otec je môj dobrý priateľ, volá sa Ondrej Dobrota, je to bývalý automobilový pretekár…“. Prítomná bola aj jeho vnučka a dcéra Igora mladšieho Rebeca, známejšia pod menom Rebis, ktorá zdedila rodinný talent a spevácku kariéru rozbehla tiež. Tak nech im to všetkým ladí aj naďalej a ostatným nech sa dobre počúva pesnička Si moja žena...

Igor Kmeťo pristihnutý po boku mladučkej blondínky: Našiel som si krásnu babu! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: VideoklipIgor Kmeťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu