Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Jeden titul jej nestačil: Slovenka Petra je okrem najkrajšej ženy Európy aj... FAMÓZNE!

Petra Siváková získala aj špeciálne ocenenie Supra Model of the Year
Petra Siváková získala aj špeciálne ocenenie Supra Model of the Year (Zdroj: Peter Kušnír)

POĽSKO - Prvá Vicemiss Slovensko 2023 žne jeden úspech za druhým! Rok po svojej korunovácii v súťaži Miss Slovensko si to 23-ročná modelka namierila medzi celosvetovú konkurenciu. A oplatilo sa!

O jeden z najväčších úspechov na najprestížnejších svetových súťažiach krásy sa postarala Petra Siváková. Na 15. ročníku prestížnej Grand Slamovej súťaže Miss Supranational 2024 v Poľsku získala titul najkrajšej Európanky, keď spomedzi všetkých krásnych žien získala titul Supra model Europe 2024. Jeden titul jej však nestačil. Naša 24-ročná rodáčka z Humenného vďaka skvelej prezentácii postúpila do TOP 25 a následne získala aj špeciálne ocenenie Supra Model of the Year. Tromfla tak svoju predchodkyňu Petru Sliacku Denkovú, ktorá sa v roku 2015 stala Miss Europe Supranational a stala sa jednou z našich najúspešnejších reprezentantiek v histórii tejto súťaže. „Som rada, že moje úsilie a ročná príprava na súťaž priniesla výsledky a teší ma, že sa mi podarilo výborne reprezentovať našu krajinu,“ uviedla Petra Siváková.

Galéria: Petra Siváková získala aj špeciálne ocenenie Supra Model of the Year

Petru prišla podporiť na finále súťaže priamo do Poľska jej rodina, priateľ Tobiáš a zároveň jej z hľadiska fandili aj zástupcovia Miss Slovensko a kolegyne Sonja Kopčanová II. Vicemiss Slovensko 2023 a finalistka súťaže Vanesa Čuriková. Tesne pred odchodom na súťaž vyjadrila Petra posolstvo pre všetky mladé ženy na Slovensku: „Chcem ukázať dievčatám, že aj obyčajné dievča z malého mesta na východnom Slovensku sa vie vypracovať a reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži. Vždy si choďte za svojimi snami, verte svojej vízii a robte to, čo vás baví. Nikdy sa nevzdávajte.“

Celkovou víťazkou 15. ročníka MISS SUPRANATIONAL 2024 sa na základe hodnotenia poroty zo všetkých 68. súťažiacich miss z celého sveta stala 20-ročná Harashta Haifa Zahra z Indonézie.

Kokteilové šaty z bielej čipky a večernú róbu pre galavečer Miss Supranational pre Petru vytvorila priamo na mieru návrhárka Jana Jurčenko. Keďže Petre pristanú zemité farby, zvolili zlatisto hnedú s kovovým metalickým efektom. Boho–aténsky štýl prepojila návrhárka s kolekciou Petriných autentických šperkov. Šaty mali zvýraznený dekolt a prepracovaný driek, aby pôsobil ešte štíhlejšie a rafinovaný rázporok pri pohybe šiat s dlhou vlečkou odhalil Petrine nádherné dlhé nohy.

Pozrite si aj videorozhovor nakrútený tesne pred odchodom na súťaž Miss Supranational 2024 v Poľsku.

Nádherná Siváková a jej prípravy na celosvetovú súťaž: Tajomstvo krásy a čo musí mať každá miss v kufri! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PoľskoMiss SupranationalPetra Siváková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu