Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Števo Skrúcaný si obliekol ženské šaty, obul lodičky a ZRANIL sa: Následky ostali!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Štefan Skrúcaný má za sebou nielen nespočetné množstvo moderovačiek či humoristických relácií, ale aj hereckých úloh. Jedno predstavenie sa však podpísalo na jeho zdravotných problémoch.

Štefan Skrúcaný nedávno otváral kúpeľnú sezónu vo vychýrených kúpeľoch, kde je už takmer doma. Prírodné termálne liečebné kúpele v Rajeckých Tepliciach patria medzi najznámejšie a najpríťažlivejšie na Slovensku, netreba sa preto čudovať, že sa tu radi regenerujú nielen mnohí vrcholoví športovci, ale relax a oddych si doprajú aj mnohé známe tváre. „Už som sa okúpal v Rajeckých Tepliciach, ale nie som častejším hosťom v úžasných bazénoch, lebo mám prácu na druhý deň a keď nie, tak Erika má prácu… ale už sa na to veľmi výrazne chystám“. Štefan však nie je žiadny mladík a občas ho niečo sem-tam bolí, sem-tam pichne. „Nerobím si z toho stres. Pokiaľ je to tak, že človeka baví žiť a chutí mu život, tak všetky drobné boliestky sú riešiteľné, dá sa to prekonať alebo dá sa s tým žiť“.

Galéria: Otvorenie letnej sezóny v Spa Aphrodite Rajecké Teplice

Rajecké Teplice sú ale pre všetkých, ktorí majú degeneratívne choroby pohybovej sústavy, s úspechom sa tu liečia stavy po úrazoch alebo operáciách kĺbov, platničiek a chrbtice, nervové choroby, Parkinsonova choroba či niektoré choroby z povolania. Kúpele sú teda ako stvorené aj pre Štefana. Už niekoľko rokov ho totiž pobolieva ľavé koleno, ktoré si dokaličil počas predstavenia: „Kľakol som si, že si obujem dámske lodičky, lebo som tam hral takého trans režiséra a jak som si kvokol, tak mi zrazu vyskočilo koleno“. Myslel si, že predstavenie ani neodohrajú a budú ho musieť zrušiť, nejako to však zvládol. Odvtedy si však koleno robí čo chce...

Števo Skrúcaný si obliekol ženské šaty a ZRANIL sa: Ostali mu následky! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Štefan SkrúcanýKolenoRajecké Teplice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu