Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Hviezda 80. rokov Kim Wilde vo Varoch: HVIEZDNE MANIÉRE... Odmietla rozhovory, aj vystúpenie!

Kim Wilde Zobraziť galériu (2)
Kim Wilde (Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - Medzinárodný filmový festival v Karlovych Varoch je každý rok plný česko-slovenských, ale aj zahraničných hviezd. Inak tomu nie je ani tento raz. Na jednom z večierkov vystúpila hviezda 80. rokov, speváčka Kim Wilde. Fúúú, ale najprv odmietla rozhovory a nakoniec... Aj samotné vystúpenie!

Každý rok usporiadava známa európska banka na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlovych Varoch honosnú párty. Minulý rok na nej vystupovali niekdajšie hviezdy Ricchi e Poveri a tento rok sa pozvaným hosťom mala o zábavu starať ďalšia legenda 80. rokov - britská speváčka Kim Wilde. 

No zatiaľ čo iné zvučné mená svetového formátu s organizátormi bez problémov spolupracujú a okrem rozhovorov s novinármi, sa venujú napríklad aj fanúšikom, spomínaná hudobníčka sa k takýmto celebritám rozhodne neradí. Práve naopak... Zdá sa, že hoci jej hviezda už dávno nežiari tak, ako kedysi, maniére si ponechala z čias, kedy za ňou šaleli fanúšikovia po celom svete. 

Najprv totiž na poslednú chvíľu zrušila všetky dopredu dohodnuté rozhovory, čo sa v minulosti ešte pri žiadnej inej hviezde nestalo. A napokon takmer ani nevystúpila. Jej "koncert" bol dohodnutý na pol desiatu, no podľa informácií portálu Blesk.cz, Kim vadilo, že pod pódiom nie sú davy ľudí. Dôvodom bolo zlé počasie. Napokon sa speváčka na pódium postavila, ale o hodinu neskôr. 

Kim Wilde
Zobraziť galériu (2)
Kim Wilde  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Wilde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu