Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Známa herečka sa ukázala v plavkách: Slová o anorexii!

Monika Szabó Zobraziť galériu (2)
Monika Szabó (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka chudla do plaviek. Aktuálne v nich ukázala svoju figúru, no a jeden fanúšik si neodpustil ostrý komentár! Kráska reaguje!

Monika Szabó (rod. Horváthová) sa po svadbe odhodlala k zmene životného štýlu. Mnohí v tomto prípade volia šport, no herečke sa skôr, ako je potrebné, vstávať nechce. Preto bola pre ňu jediná možnosť upraviť si stravovacie návyky.

Galéria: Monika Szabó

„Tí, ktorí ma poznajú vedia, že držím prerušovaný pôst už tretí rok. Ale doteraz som neriešila konkrétnu stravu počas tých mojich ôsmich hodín jedenia. Jedla som všetko a veľa. Potrebovala som ale zmenu. Trošku to moje fastovanie povýšiť na vyššiu a kvalitnejšiu úroveň," začala v úvode. Na Instagrame jej vyskočila nová metóda stravovania, a tak sa ju rozhodla vyskúšať.

Monika Horváthová
Zobraziť galériu (2)
Monika Horváthová  (Zdroj: TV Markíza)

„Nakoľko som človek so silnou vôľou, tak som do toho praštila na 100% a poviem vám... už si neviem další deň predstaviť bez receptov, ktoré mi ponúka toto členstvo na každý deň. Je to niečo ako "krabičky", ale svoje... vy viete čo nakupujete, a aké suroviny do svojho jedla dávate. A vďaka tomu som skutočne začala milovať papanie,“ pokračovala s dôrazom na to, že nejde o žiadne hladovanie. Ozrejmila, že sa to dá zvládnuť aj pri pracovnom vyťažení.

K týmto slovám priložila aj video, na ktorom je v plavkách, no a prečítala si naozaj nepekný komentár. „Vyzerá ako anorektička,“ napísal istý muž. Umelkyňa sa na to rozhodla zareagovať. „Aby nikto nemal o mňa strach, že hladujem, tak toto je môj obed na dnes: 180 gramov tuniaka, 100 gramov uhoriek, 100 gramov paradajok, 90 gramov šalátu, balzamikový ocot a 90 gramov celozrnného chleba a je to brutal, papám veľa, naozaj veľa,“ upokojila všetkých.

Viac o téme: Monika Szabó Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu