Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

TAJNÝ POHREB českej speváčky Victorie (†40): Len na POZVÁNKY... Záplava bielej a prísne kontroly!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Rodina a blízki sa naposledy lúčili so speváčkou Victoriou Velvet, ktorú mal pri hádke zastreliť manžel David Thomas Blyth a potom zabil aj seba. Pohreb sa konal v stredu o 11. hodine v kostole v Prahe a bol iba na pozvánky. Sprevádzali ho tak prísne kontroly!

K tragédii došlo 11. júna vo vile v tureckej Ankare, kde Victoria s rodinou žila. Ako informujú zahraničné média, medzi manželmi došlo k hádke, ktorá vyústila do tragédie. Škót David Victoriu zastrelil a potom otočil zbraň proti sebe. Telo speváčky bolo prevezené do Česka pred týždňom. Pohreb sa však konal až včera 26. júna. 

A podliehal prísnym opatreniam. Ako informujú české médiá, posledná rozlúčka bola len pre pozvaných hostí. Tí sa pred kostolom Najsvätejšieho Srdca Pána na námestí Jiřího z Poděbrad začali zbiehať pred 11. hodinou predpoludním. Nasledne sa museli pristaviť pri ochranke, ktorá skontrolovala, či sú na mennom zozname. V opačnom prípade by vstup do kostola nemali umožnený.

TAJNÝ POHREB českej speváčky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Smútočná výzdoba bola ladená vo svetlých odtieňoch, nechýbali biele kvety či biela truhla. Pred vchodom do svätostánku bola vystavená kondolenčná kniha, ktorú chránil "stan" a pri nej kytica ruží, ktorá ako jediná bola červená. Na stuhe bol nápis "navždy". Rozlúčka trvala približne hodinu a pol, následne truhlu vyniesli a naložili do auta. Smútiaci však z kostola vyšli až dlho potom, zrejme ich zdržali kondolenie. 

TAJNÝ POHREB českej speváčky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: PohrebVictoria VelvetDavid Thomas Blyth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu