Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

ZVRAT v prípade SMRTI českej speváčky (†40): Bola to NEHODA? Manžel chcel zabiť vraj LEN SEBA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

ANKARA - Pred dvomi týždňami verejnosť obletela správa o úmrtí českej speváčky a komičky Victorie Very Blythovej (†40), ktorá vystupovala pod menom Victoria Velvet. Prvotné informácie hovorili o tom, že ju mal manžel David († 53) zavraždiť, pretože mu prišla na neveru a chcela ho opustiť... Aktuálne sa však na verejnosť dostali nové správy. Išlo vraj o nehodu!

Správa o úmrtí Victorie Velvet zasiahla celé Česko. Speváčka, ktorá s rodinou žila v Turecku, si totiž ešte donedávna život s manželom nevedela vynachváliť. O to väčším šokom bolo, keď sa na verejnosť dostala správa, že ju Škót David Thomas Blyth zastrelil. Kamarátka potom prezradila, že sa jej speváčka sťažovala na manželove nevery a chcela ho opustiť. 

Spočiatku sa pracovalo s verziou, že David si správy prečítal a počas hádky ju v afekte zastrelil. Aktuálne však český Expres prišiel s inou verziou. K ostrej hádke medzi dvojicou skutočne došlo a Victoria mala svojmu manželovi pohroziť, že ho opustí. Blyth si potom zašiel po zbraň... No podľa spomínaného portálu nie preto, aby svoju manželku zastrelil. 

ZVRAT v prípade SMRTI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

V skutočnosti vraj chcel svojej manželke pohroziť, že zabije sám seba. Vyhrážanie sa však zvrtlo. Keď totiž Victoria chcela manželovi zbraň zobrať, on omylom vystrelil a zabil ju. Po tomto čine sa rozhodol zobrať život aj sebe. Zaujímavosťou tiež je, že Victoriino okolie je presvedčené, že ani jeden z dvojice nebol neverný. 

Telá oboch manželov sú už v ich rodných krajinách - Davidovo v Škótsku, Victoriino v Česku. Zdrvený rodina pripravuje pohreb, ktorý sa uskutoční v nemenovanom kostole. „Rodina si nepraje, aby pohreb bol verejný. Ide im predovšetkým o pokoj detí a s Victoriou sa chcú rozlúčiť v súkromí,“ uviedol pre Blesk zdroj. 

ZVRAT v prípade SMRTI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Victoria Velvet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu