Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Fight Night Challenge 7 čakajú ZMENY: Nové disciplíny, miesto, aj šokujúci projekt!

(Zdroj: Fight Night Challenge)

BRATISLAVA - Po šiestich mesiacoch sa veľkolepá šou z dielne Fight Night Challenge opäť vráti do slovenskej metropoly. Bratislava zažije 26. októbra 2024 už siedme podujatie rýchlo napredujúcej boxerskej organizácie. Ako už býva zvykom, príležitosť vystúpiť zo svojej komfortnej zóny dostanú známe mená zo sveta šoubiznisu, no fanúšikovia budú môcť sledovať taktiež profesionálnych športovcov, ktorí sú zárukou kvalitných predstavení medzi lanami.

V apríli bola dejiskom šiesteho turnaja Tipos Aréna. Tentoraz rozloží organizácia svoje stany o niekoľko desiatok metrov ďalej – v Národnom basketbalovom centre. „Ideme opäť objaviť niečo nové. Sám mám na to dobré spomienky, keďže som tam už vystupoval. Kapacita je nejakých 5-tisíc ľudí, takže atmosféra bude tradične nezabudnuteľná. Neváhajte si kúpiť lístky, pretože tie najlepšie miesta budú pravdepodobne rýchlo vypredané,“ vyzýva priaznivcov Rytmus, jeden z majiteľov Fight Night Challenge.

Doterajších šesť podujatí prinieslo dva ženské duely. Zástupkyne nežného pohlavia dostanú tentokrát s veľkou pravdepodobnosťou o čosi viac priestoru. „Komunikujeme s babami z Ruže pre nevestu. Malo by byť dokonca viac zápasov s účastníčkami tejto reality šou. Pripravujeme ešte jeden velikánsky šokujúci projekt, o ktorom sa dozviete čoskoro,“ navnádza fanúšikov legendárny raper.

Kývnuť na výzvu a vkročiť do ringu sa doposiaľ odhodlali tvorcovia videí zo sociálnych sietí, herci, kuchári, influenceri či zabávači. Enkláva účastníkov sa koncom kalendárneho roka znovu rozšíri. „Chystá sa otvorenie ďalších segmentov z rôznych spoločenských vrstiev, kde sa ľudia navzájom vyzývajú. Prezradiť môžem napríklad barberský. Do akcie pôjdu známe tváre, chýbať nebude ani jedna odveta. Uvidíme taktiež novú pozoruhodnú disciplínu,“ naznačuje Rytmus pripravované novinky.

Siedmy turnaj Fight Night Challenge sa v bratislavskom Národnom basketbalovom centre uskutoční 26. októbra 2024. Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýFight Night Challenge 7
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu