Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Partnerka Jána Ďuricu 2 mesiace po pôrode: Ukázala sa v plavkách... To je postavička!

Ján Ďurica s partnerkou Dianou
Ján Ďurica s partnerkou Dianou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ona, že rodila? Partnerka Jána Ďuricu sa ukázala 2 mesiace po pôrode v plavkách. Postavička ako lusk! Iné ženy jej môžu závidieť...

Galéria: Diana Kačúrová

Diana Kačúrová mala pred pôrodom vážne komplikácie. Ešte predtým, než mala ísť rodiť, skončila náhle v nemocnici. „Dianke vyšli zlé výsledky pečeňových testov. Je to nejakým spôsobom genetické, s týmto mala problém aj jej mamina," povedala pre Topky.sk koncom marca naša futbalová hviezda.

Na svet tak musel prísť ich vysnívaný synček skôr. „Podľa lekárov už pravdepodobne nebude možné, aby Dianka rodila prirodzene, ale bude musieť ísť cisárskym," pokračoval Ján Ďurica. No a 10.4. privítali na svete ich synčeka Janka. Bývalá misska rodila na súkromnej klinike v Bratislave.

Aj keď materstvo nie je ľahké, Diana to zvláda perfektne. Svedčia o tom aj jej príspevky na Instagrame, kde pravidelne zásobuje fotografiami svoje publikum. Najnovšie zverejnila ako uspáva svojho malého drobca. „Utorky nie sú zlé,“ napísala k záberu, na ktorom je len v plavkách. A azda, málokto by tipoval, že rodila pred dvomi mesiacmi. FOTO v plavkách nájdete v galérii.

Viac o téme: Ján ĎuricaDiana Kačúrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu