Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Tajná SVADBA hviezdy Hotelu Paradise: Nádhera... FOTO ako z rozprávky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram N.T.)

MALÉ ČIČOVICE - Hviezda jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nikol Trojanová (33) má za sebou veľký deň. Cez víkend sa totiž vydala za svojho dlhoročného partnera Lukáša Holana. Zverejnila krásne FOTO zo svadby... Pozrite, vyzerá ako z rozprávky!

Nikol Trojanová sa preslávila v roku 2012 vďaka reality šou Hotel Paradise, kde hviezdila po boku Zuzany Plačkovej či Nely Slovákovej. Neskôr si svoje verejné povedomie ešte potvrdila účasťou v šou VyVolení. Oba televízne projekty jej priniesli veľkú základňu fanúšikov, vďaka ktorým je dnes vplyvnou influencerkou. 

No a najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila krásnou novinkou. Tú spočiatku držala v tajnosti, no po tom, čo ju kamarátka Sharlota vyzradila, rozhodla vyjsť s pravdou von aj ona - cez víkend sa vydala. „Svadba sa veľmi podarila. Mali sme šťastie nielen na počasie, ale aj na skvelých ľudí okolo nás. Svadbu som chystala od januára, ale miesto a dátum sme mali dohodnuté samozrejme už dlhšie, cca rok,“ prezradila Nikol pre Super.cz. 

Tajná SVADBA hviezdy Hotelu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Joj)

Ešte v októbri minulého roka pritom Trojanová pochybovala o tom, či sa jej svadbu podarí v blízkych mesiacoch zorganizovať. Dôvodom boli financie. „Uvidíme, či to zvládneme dať napríklad do ďalšieho roka. Predsa len sme teraz rekonštruovali a tá svadba je pomerne finančne náročná, takže uvidíme, či na to príde,“ vyjadrila sa vtedy pre Blesk.cz. 

A podľa fotiek, ktoré aktuálne zverejnila je zjavné, že sa to dvojici podarilo a v takom veľkolepom štýle, ako si Nikol vysnívala. Svadba sa konala vo Dvore Hoffmeister v českej obci Malé Čičovice, nevesta mala na sebe krásne biele šaty bez ramienok s dlhou vlečkou, ženích Lukáš mal oblečený svetlý oblek a celá výzdoba bola ladená do odtieňov bielej. Skutočne krásne, veď pozrite sami! 

Mladomanželom gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Viac o téme: Hotel ParadiseNikol Trojanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu