Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

EXPRESNÁ svadba markizáckej krásky: 20 dní od ZÁSNUB... Dnes sa VYDALA!

Už sa stihla aj vydať
Už sa stihla aj vydať (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už sa stihla aj vydať! Kráska z Ruže pre nevestu dlho neotáľala a s partnerom mali po 20 dňoch od zásnub aj svadbu!

Galéria: Nevesta Priscilla

Na začiatku júna sme vás informovali o tom, že kráska z Ruže pre nevestu Priscilla Versluis sa zasnúbila. Do oka jej padol producent Tomáš. Randila s ním už dlhšie, keď sa ho rozhodla ukázať aj verejnosti. Urobila tak až minulý rok v novembri.

„04.06.2024. Dnes som povedala svoje "ÁNO" a nikdy by som nezaváhala ani sekundu. Milujem ťa najviac na svete a som najšťastnejšou ženou. Každý deň som vdačná za to, že mám pri sebe takého skvelého muža. Hned v prvý deň ako sa stretli naše pohľady som vedela, že práve ty si ten pravý,“ zverila sa na sociálnej sieti.

No a po 20 dňoch od zásnub sa dnes vydala. „24.06.2024. Deň, kedy mi ku priezvisku pribudlo "Svobodová"," napísala hrdo. Svadbu mali v netradičný deň, a to v pondelok. Nevesta mala na sebe biele mini šaty, sandálky a ženích biely letný komplet. Na svadbe sa ukázali napríklad aj bývalý farmár Imi Baron Štefaník s manželkou. Mladomanželom gratulujeme!

Viac o téme: SvadbaRuža pre nevestu Priscilla Versluis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu