Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúci pohľad na komika z Partičky: Husté háro je minulosťou... Prišiel o vlasy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Komik Richard Genzer (57) bol celý život známy svojimi kučeravými vlasmi. Odkedy ho verejnosť vníma, nosil dlhší účas, ktorý si upravoval maximálne čelenkou. Pred pár dňami však známy Čech svojich fanúšikov šokoval. Zverejnil video bez svojej ikonickej frizúry - na hlave má plešinu!

Richard Genzer je roky verný rovnakému imidžu. Dlhé kučery sú jeho poznávacím znamením. O to väčším šokom pre fanúšikov bolo, keď komik na sociálnej sieti Instagram v uplynulých dňoch zverejnil video, na ktorom je úplne bez vlasov. „Dobrý deň, ja by som vám chcel dať takú ponuku, mám inzerát - predám hrebeň a fén, tak sa ozvite, keby ste to potrebovali, ďakujem,“ hovorí v nahrávke.

Šokujúci pohľad na komika
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Prima)

Ako sa však ukázalo, hoci "plešina" vyzerá absolútne uveriteľne a mnohí si mysleli, že sa známy Čech skutočne nechal ostrihať, v skutočnosti ide len o výtvor maskérov. Spolu s Michalom Suchánkom totiž natáčal reklamu pre známy reťazec, ktorý podporuje českú futbalovú reprezentáciu. No a holá hlava je kvôli scéne s futbalovým trénerom Ivanom Haškom, ktorý je dlho bez vlasov. Čo poviete, hodila by sa mu takáto zmena imidžu?

 

Viac o téme: PartičkaRichard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu