Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

ODVETA STOROČIA: Sladké TAJOMSTVO Novotného a špeciálna podpora od Lely... TOTO pre Karlosa urobila!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia/Instagram)

PRAHA - V sobotu sa v pražskom Edene konal veľkolepý turnaj Oktagon 58, ktorého súčasťou bol aj dlhoočakávaný druhý zápas medzi Karlosom Vémolom (38) a Attilom Véghom (38). Na odvetu storočia sa patrične pripravovala manželka prvého zo spomínaných, Lela (35), ktorá si sama vyrobila špeciálnu bundu. A promotér večera Ondřej Novotný (46) prezradil sladké tajomstvo!

V sobotu sa v pražskom Edene konal turnaj Oktagon 58. Najväčším lákadlom večera bol druhý zápas Karlosa Vémolu a Attilu Végha. Išlo o odvetu, ktorej mnohí dávajú prívlastok odveta storočia. Tú napokon vyhral český zápasník...

A ktovie, možno malú dávku šťastia Karlosovi počas večera priniesla aj špeciálna bunda, v ktorej prišla jeho manželka Lela. Slovenská modelka si totiž na svojom outfite v sobotu dala mimoriadne záležať a okrem krásnych ružových šiat, v ktorých vyzerala úchvatne, si obliekla aj riflovú bundu s veľkým nápisom na chrbte: „Karlos, lvi žerou první.“ Ten si kráska na zvršok sama napísala a slová navyše vyzdobila kamienkami. 

ODVETA STOROČIA: Sladké TAJOMSTVO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LV)

Výrazným momentom večera bolo aj veľké odhalenie moderátora Ondřeja Novotného. Ten v závere turnaja v emóciách prezradil sladké tajomstvo. S manželkou Renatou Lengmannovou vraj čakajú druhé dieťa. „Láska, budeme mať druhé dieťa,“ zakričal do mikrofónu smerom k publiku. Po odvete storočia napokon Novotného polovička vstúpila do klietky a v bielych šatách sa jej črtalo tehotenské bruško. 

Ondřej Novotný s manželkou Renatou Lengmannovou
Zobraziť galériu (3)
Ondřej Novotný s manželkou Renatou Lengmannovou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Attila VéghKarlos VémolaOktagonOndřej NovotnýLela Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu